Lg G2 Tapasztalatok? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 19:17
1/4 anonim válasza:
Megéri...(már ha létezik valami, ami megéri)..a családban is van négy darab..mindegyik 32Gb-os...
hibátlanok, szép, retina minőségű képeket csinálnak..
de a legfontosabb amiért tetszik za 5,2 -es kijelzőn kívül az a duplakoppos kezdés...és...oldalt nincs semmilyen kezelőgomb...csak hátul, ami nagyon jól "ujjraáll"..nagy esze volt aki ezt kitalálta.
szóval sokáig korszerű marad..hogy nem tudja gyárilag a 4k-t? tud mást... 4G, NFC, gyors GPS, érzékeny wifi, barátságos gyári progik...
szóval megéri megvenni
szerintem.(a szín nem mindegy)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Szín? Én feketét szeretnék. Ja és a hátlapon található gombok nekem is bejönnek.
2014. dec. 16. 16:51
3/4 anonim válasza:
ha nagy a kezed,akkor tényleg oké.
1 van a családban,és a kiskezű tulaj nem szereti.(de tényleg csak a mérete miatt)
4/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... nekem bejönnek a nagy telefonok.
2014. dec. 19. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!