Samsung Galaxy S4 mini vagy Iphone 4S 8 gb?
Samsung. Ugyanebben a cipőben jártam pár hónapja (Iphone-om lehetett volna 4900 forintért, a Samsungért 26000 forintot kellett fizetni- mindkettőnél csak a készüléket kellett volna kifizetni), bementem a telekomhoz (T-pontban dolgozik ismerősöm), aztán ő mondta hogy nagyságrendekkel jobb a Samsung. Végül ezt vettem, nem bántam meg.
Ha mindenképp Apple kell, akkor vedd meg, amúgy Samsungot vegyél :)
ha telefont akarsz akkor iphone
felejtsd el az androidot
első, azt azért érdemes tudni, hogy a telekomos dolgozók azért istenítik, mert a samsung fizet ezért. :D
másrészt 4S-t(főleg 8 gigásat) pont annyira nem ajánlott venni, mint S4 mini-t...:D szóval igazából tökmind1 melyiket választod, egyikkel sem jársz hosszútávon jól. 1 év múlva ugyaúgy akad-fagy majd az s4 mini is, mint a mostani s advance-od. :D
Egyiket se!!!
Milliószor jobban megéri egy Motorola Moto G vagy Xiaomi Redmi 1S
Első vagyok, látom megjöttek az epölb*zik :D (a 0%-ból látszik)
A családban elég sok mindenkinek van Samsungja, semmi gond nincs velük (az alap andorid fagyásokon kívül). Sőt, facebook-os ismerőseim körében se láttam még "jaj, miért ilyen sz*r a Samsung telefon kiírást". Iphone esetében láttam már pár érdekes bejegyzést.
Mindegy, ez csak egy vélemény volt. Nem muszáj egy emberre hallgatni. Én nem bántam meg, azóta egyszer se fagyott be a telefonom (ezt nem tudtam elmondani az előző alcatelemről). Nekem amire kell, arra tökéletes, (Iphone esetében ha jól tudom, akkor van 8GB helyed, aztán csókolom). Egy hátránya van, hogy max 3 napig bírja az akksi (ha alig használom), egész napi nyomkodásnál természetesen lemerül. De minden teló ilyen, az akksik nem bírnak lépést tartani a telefonok fejlődésével.
Természetesen mindenki azt vesz, amit akar. Nekem bejött. Lehet lepontozni kisk*csögök. Na pá.
1. ne vegyünk minden iphone felhasználót egy kalap alá, pl. én nem divatból választottam.
2. szerintem az iphone 4s a legrosszabb széria, szóval ebben az esetben a samsungot ajánlom - iphone használóként.
De próbáld ki ezt is, azt is, aztán meglátod, hogy melyik esik jobban kézre, melyiket jobb használni.
-előző vagyok-
És még valami, ne legyél ennyire szűk látókörű, hogy samsung, vagy apple. van más androidos telefon a samsungon kívül, ami jobb ár-érték arányban, és nem gáz a kínai márkák között se nézelődni, ha nem arra akarod használni a telót, hogy menőzz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!