Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja? (többi lent)

Mi lehet a baja? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra a Samsung d600-asom még egy hétig bírta töltés nélkül majd mikor újratöltöttem akkor már csak fl napig volt jó majd lemerült.Mi lehet a baja? Akkumlátorhiba?
2010. febr. 1. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikori az aksid?

Lehet hogy a töltője romlott el, tudod sokan fel szokták csavarni és a drót megtörik egy idő után ennyi csavarástól.

Mikor levetted, akkor fullon volt a kis ikon?

2010. febr. 1. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
2005-ös az aksi és teljesen fel volt töltve.
2010. febr. 2. 16:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és tudom hogy nem a töltő romlott el mert amikor kihúztam és újra bedugtam akkor töltött megint egy kicsit maxra.
2010. febr. 2. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

2005-ös?

Mekkora mázlista vagy! :)))

Látszik vigyázol /vigyáztál rá! :)

Nekem is ilyenem van! :)

Szerintem elfáradt, 5 év azért hosszú idő.

Lenne egy tippem: ha nincs barátoknak, vagy közeli hozzád-tartózodnak ilyen telefonja (akitől kölcsön tudnád kérni az aksit egy két napra) akkor,

1. Vagy megkéred valamelyik férfi ismerősödet, aki ért az elektronikához (nem kell olyan nagyon), hogy mérje meg az akksi feszültségét (ha jól tudom). Vannak erre használatos műszerek.( ennek a végén két ceruza vagy krokodilcsipesz lesz) Ha megmérte, akkor nagy valószínűséggel azt is meg tudja mondani pontosan, hogy még jó, vagy már új kellene. (mérhető)

2. Egy szimpatikus szervizbe kell elvinned ( ha pesti vagy tudom ajánlani a westendet ott is van samsungos szerviz benne két srác szokott lenni). Ha máshová viszed akkor nagy valószínűséggel le fogják fikázni a telefonodat ( sajnos én is így jártam) és majd rád akarják tukmálni a saját használt mobilukat, de ne dőlj be nekik! :D

Remélem tudtam segíteni :)

2010. febr. 2. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!