Windows-os telefonokra van sok ingyenes program?
Symbian-hoz képest tele van mindenféle programmal, Androidhoz képest rosszabb a felhozatal, de azért elég sok dolog megtalálható rá.
De egyébként előző linkelte a Store-t, nézd meg fent van-e amit keresel.
Rengeteg van ingyenesből is.
Nemrég vettem Windows Phone-os telefont. Előtte Androidot használtam. A váltás előtt bennem is felmerült a kérdés. Lehet hogy az elméleti darabszám kevesebb (még) mint Androidra, de ennek semmilyen hátrányát nem érzem. Ami nekem kellett, az mind volt a linkelt Store-on. Nézd meg, válogass róla!
Van ilyen is, de nekem a WP használhatatlan, mert az Androidon használt alkalmazásaim legalább 80%-át nem találtam meg rá.
Ennek egy része érthető, mert WP zárt rendszer, szóval azt nem is nagyon számolom bele, hogy nincsenek rá billentyűzetek, böngészők, de pár nagyon alap dolgot nem találtam meg rá.
Szóval attól függ ki miket használ Androidon, ha csak Facebook meg az ilyen alap dolgokat, akkor arra jó a WP is, ha már kicsit "komolyabb" dolgokat, akkor az nem lesz meg WP-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!