Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akai glory F2-ről van valakine...

Akai glory F2-ről van valakinek visszajelzése? Érdemes ilyent venni szerintetek?

Figyelt kérdés

Most az "A" -val kezdődő áruházban, csak 9.900 Ft.

Megéri, vagy ez nagyon "alap" készülék??

Köszönöm, ha válaszol valaki, aki látott már közelről is ilyent.

2014. dec. 13. 16:36
 1/7 anonim válasza:

Alapkészülék, de megér ennyit. A tulajdonságait bemásoltam a gyártó oldaláról, remélem kivehető minden lényeges infó

Name AKAI Glory F2

Accessories Battery, Charger, User Manual

Warranty 1 Year

Operating System Android 4.2 Jelly Bean

Mobile Net GSM, GPRS, EDGE

Battery Capacity 1500 mAh

FM Radio Yes

NFC No

Front Camera 1,3 MP

Rear Camera 2 MP

Resolution 480x320

Display 3.5" HVGA

Internal storage (GB) 0.5

RAM Memory (MB) 256

Processor Dual Core 1.0 GHz x 2

GPS No

Bluetooth Yes

WiFi Yes

Misc. Properties Dual SIM (1 x micro, 1 x normal)

Dimensions 115.7 x 61 x 10.5 mm

2014. dec. 16. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, de már közben megvettem én is.

Nagyon jópofa kis készülék főleg ennyire olcsón, ezért a 10ezer ft alatti árért.

Jó lenne valami használati útmutatót letölteni valahonnan, mert sok szöveg nem értelmezhető a tel.ban lévő szövegek közül.

Még tesztelnem kell azt is, hogy bejövő hívás esetén hogyan tudok váltani a kettes szolgáltatóra, ha éppen az egyesen beszélek?

2014. dec. 16. 16:27
 3/7 anonim válasza:

Tegnap vettünk egyet.Mit ne mondjak 10ezreshez képest meglepően jó.

szerettem volna venni ma is egyet páromnak de már nem volt sajnos.Mire az eladó közölte ,hogy amuyg is ne bánkódjak mert sz*r és sokan visszaviszik :O Hát mondom hölgyem szerintem 10ezerért össze van pakolva rendesen.Istenért nem mondta meg hogy miért hordják vissza.

2014. dec. 19. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, de sajnos a kezdeti fellángolás után én is visszavittem.

Egyszerűen "önállósította" magát!

Gondolt egyet, és átcserélte a neveket meg a tel.számokat.

de volt, hogy felhívott valakit magától.

A Wifi sem működött, mint ahogyan a dual telefonálás sem.

stb...stb...

2014. dec. 20. 12:05
 5/7 anonim válasza:
Szerintem is jó készülék.De én sem értem ,hogy az embereknek mi a baja vele.Ara hogy aki nem tud a telefonokra vigyázni annak tökéletes
2015. jan. 19. 16:02
 6/7 lajos 001 válasza:
jó kis készülék minden müködik rajta tökéletessen igaz nem egy fényképezőgép fb-re tökéletes meg zene hallgatásra wifi-vel nem akad teszi a dolgát 2nap a készenléti ideje napi 3-4 óra nyúzással(internet, játék) és napi 10-15 perc beszélgetéssel a fiam samsung telefonja nem bír annyit és ötször annyiba került,
2015. jan. 21. 17:20
 7/7 efenera válasza:

használhatatlan!

karácsonyra kapta nővérem, de kár volt érte az a 10.000 forint is! 5 forintot nem ér.

az hagyján, hogy normális fényképeket (amin egyáltalán látod, hogy mi van) nem tud csinálni, de az egész telefon rettenetesen lassú. az évekkel ezelőtti samsung galaxy minim (az első mini) folyamatos használat alatt is sokkal többet tud a régi androidjával...

nem működik rendesen a billentyűzet se. össze vissza ugrál a böngésző, bármilyent is próbáltunk ki rajta. a házikó gombja kb a 10. nyomás után működött.

ami pedig a legzavaróbb, hogy nem lehetett beállítani, hogy mutassa a számot, ha valakit hívtunk. mindenféle módon próbáltuk, már az akai ügyfélszolgálatot is felhívtuk, de ők sem tudtak segíteni abban, hogy a hívószám kijelzés működjön.

jobban megéri kínából rendelni egy kamu, márkátlan telefont ennyi pénzért! azok jobban működnek!

2015. febr. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!