Akai glory F2-ről van valakinek visszajelzése? Érdemes ilyent venni szerintetek?
Most az "A" -val kezdődő áruházban, csak 9.900 Ft.
Megéri, vagy ez nagyon "alap" készülék??
Köszönöm, ha válaszol valaki, aki látott már közelről is ilyent.
Alapkészülék, de megér ennyit. A tulajdonságait bemásoltam a gyártó oldaláról, remélem kivehető minden lényeges infó
Name AKAI Glory F2
Accessories Battery, Charger, User Manual
Warranty 1 Year
Operating System Android 4.2 Jelly Bean
Mobile Net GSM, GPRS, EDGE
Battery Capacity 1500 mAh
FM Radio Yes
NFC No
Front Camera 1,3 MP
Rear Camera 2 MP
Resolution 480x320
Display 3.5" HVGA
Internal storage (GB) 0.5
RAM Memory (MB) 256
Processor Dual Core 1.0 GHz x 2
GPS No
Bluetooth Yes
WiFi Yes
Misc. Properties Dual SIM (1 x micro, 1 x normal)
Dimensions 115.7 x 61 x 10.5 mm
Nagyon köszönöm, de már közben megvettem én is.
Nagyon jópofa kis készülék főleg ennyire olcsón, ezért a 10ezer ft alatti árért.
Jó lenne valami használati útmutatót letölteni valahonnan, mert sok szöveg nem értelmezhető a tel.ban lévő szövegek közül.
Még tesztelnem kell azt is, hogy bejövő hívás esetén hogyan tudok váltani a kettes szolgáltatóra, ha éppen az egyesen beszélek?
Tegnap vettünk egyet.Mit ne mondjak 10ezreshez képest meglepően jó.
szerettem volna venni ma is egyet páromnak de már nem volt sajnos.Mire az eladó közölte ,hogy amuyg is ne bánkódjak mert sz*r és sokan visszaviszik :O Hát mondom hölgyem szerintem 10ezerért össze van pakolva rendesen.Istenért nem mondta meg hogy miért hordják vissza.
Köszi mindenkinek, de sajnos a kezdeti fellángolás után én is visszavittem.
Egyszerűen "önállósította" magát!
Gondolt egyet, és átcserélte a neveket meg a tel.számokat.
de volt, hogy felhívott valakit magától.
A Wifi sem működött, mint ahogyan a dual telefonálás sem.
stb...stb...
használhatatlan!
karácsonyra kapta nővérem, de kár volt érte az a 10.000 forint is! 5 forintot nem ér.
az hagyján, hogy normális fényképeket (amin egyáltalán látod, hogy mi van) nem tud csinálni, de az egész telefon rettenetesen lassú. az évekkel ezelőtti samsung galaxy minim (az első mini) folyamatos használat alatt is sokkal többet tud a régi androidjával...
nem működik rendesen a billentyűzet se. össze vissza ugrál a böngésző, bármilyent is próbáltunk ki rajta. a házikó gombja kb a 10. nyomás után működött.
ami pedig a legzavaróbb, hogy nem lehetett beállítani, hogy mutassa a számot, ha valakit hívtunk. mindenféle módon próbáltuk, már az akai ügyfélszolgálatot is felhívtuk, de ők sem tudtak segíteni abban, hogy a hívószám kijelzés működjön.
jobban megéri kínából rendelni egy kamu, márkátlan telefont ennyi pénzért! azok jobban működnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!