Samsung Galaxy S5 mennyire vízálló?
Sziasztok
Az s5 mennyire birja a vizet? Mert szeretek furdeni,es arra vagyok kivancsi,hogy ha veletken beleejtenem tortenne-e barmi is. Mert valahol aztirjak 1megerig vizallo,valahol pedig azt,hogy por es cseppallo.
Hát, egy beleejtést még a legtöbb nem vízálló telefon is kibír. Elvileg egyébként igen, vízálló, bár eléggé furán van megoldva a vízállóság. A Sonynak picit spécibb a megoldása. Az S5nek csak a hátlapjára van ragasztva egy gumicsík szerű, ami nem engedi tovább a vizet: [link]
Hát, döntsd el te, h mennyire hatékony
Szia!
Nekem is Galaxy S5-öm van, számtalanszor raktam vízbe, annyi, hogy a hangszórójába belemegy a víz, meg kell várni, amíg kiszárad belőle, utána az is ugyanúgy szól, mint azelőtt. 100%-osan vízálló. Meg vagyok vele elégedve.
Azért én 1m-nél mélyebbre nem raknám, és a fél órás határt sem szoktam feszegetni....
De víz alatt kamerázni is tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!