hardverileg egy nagyon minimálisan jobb az Samsung, de a a WP miatt ez fel se tűnne, mert az jól van optimizálva. A képernyő nagyobb a Lumián, és jobb a kamerája, és ha hosszabb távra szeretnél telefont venni, akkor is jobban jársz a Lumiával, tovább fogja bírni, és tovább fogja megkapni a frissítéseket. Nekem volt Samsung Galaxy S3-masom, most Lumiám van, és jobban megvagyok vele elégedve :)
ha nem "félsz" a csempéktől, én mindenképp a Lumiát ajánlanám
2014. dec. 11. 17:35
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ!:) Hát azt mondjak a csempéket hamar meglehet unni ezert tartok tőle picit:S Neked ezzel milyen tapasztalataid vannak illetve milyen lumiád van?
2014. dec. 11. 17:42
3/9 anonim válasza:
Egyértelműen nokia. Hasonló hardver de nincs elb.szva tácsvízzel mint a samu
2014. dec. 11. 18:47
4/9 anonim válasza:
szerintem akik ezt mondták, még a 7-es windowst használták
a 8.1-es nagyon személyre szabható, az elő csempék pörögnek, és sokkal jobban átlátható, mint a widgetek
megunni nem szoktam megunni, max olyan szokott lenni, hogy néha elkezdtem pakolgatni, és kihozok belőle valami mást :)
amúgy 930-as :)
2014. dec. 11. 18:48
5/9 A kérdező kommentje:
Na akkor szerintem a lumiát választom:)
2014. dec. 11. 18:49
6/9 anonim válasza:
nem fogod megbánni :)
hogyha bármi kérdésed lenne még, írj nyugodtan :)
2014. dec. 11. 18:54
7/9 A kérdező kommentje:
Hat nagyon szépen köszönöm tényleg sok segítséget:) Még annyi lenne ,hogy van egy "Snapchat" nevu program androidra ami lumian "6SanP" es azt esetleg tudod ,hogy ez a program ugyan az mint androidon csak más névvel?
2014. dec. 11. 19:31
8/9 anonim válasza:
van 2-3 Snapchat alkalmazás, de a 6snap legjobban működő közöttük. Viszont nem tudom, hogy még mindig van-e ilyen probléma, de régebben gond volt vele, néha tiltva lett, mert nem az eredeti Snapchat, de csak frissítették, és működött tovább :)
2014. dec. 11. 21:11
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt is köszönöm!:) Tehat akkor gond nélkül lehet hasznalni az alkalmazast olyannal is akinek androidja van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!