Lumia 1520 vagy iPhone 6 Plus?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 22:17
1/5 anonim válasza:
döntsd el, melyik rendszer számodra a jobb, és meg is van az eredmény. én személy szerint iOS-t választanék, most wp-t használok, és kevésbé vagyok vele megelégedve...
2/5 anonim válasza:
Mindkettő elég erős telefon, hardveresen és szoftveresen is sokoldalú; annyi, hogy iOS-re van minden app, WP-re még nincs. Én ár-érték arányban többre tartom a Lumia 1520-at, a későbbi Windows 10-es frissítésekkel még izgalmasabb készülék lesz, de ha van olyan alkalmazás amit nem találsz meg a Windows (Phone) áruházában, megéri duplaannyit kiadni? :)
3/5 anonim válasza:
Nekem sose volt Iphone-om (és nem is akarok), úgyhogy vakon nem akarom fikázni, de ennyi pénzt nem adnék ki érte. Nekem Lumia 930-asom van, ami a kijelzőt leszámítva ugyan az, mint az 1520-as, és teljesen megvagyok vele elégedve :)
4/5 anonim válasza:
nem egy kategória a két telefon, árban se
ha van pénzed akkor az iphone-t vedd
5/5 anonim válasza:
iPhone 6 Plus
Nekem is ilyen van, nagyon meg vagyok vele elegedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!