Alcatel OneTouch Pop C2 vélemények a telefonról?
Figyelt kérdés
kinéztem ezt a viszonylag olcsó telefont és akinek van ilyen telója megosztaná velem a tapasztalatait
előre is köszönöm :)
2014. dec. 10. 17:13
1/10 anonim válasza:
Nekem Pop C7 van, tapasztalataim szerint az Alcatel fasza telefonokat gyárt!
2/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
írhattok még akinek ilyen telója van :)
2014. dec. 10. 20:05
3/10 anonim válasza:
A pop c7 jó de a c2 egy gyenge sz.r hulladék úgy ahogy van
4/10 A kérdező kommentje:
hát ha bővebben kifejtenéd miért sz*r azt megköszönném.. :)
2014. dec. 11. 10:56
5/10 anonim válasza:
MT6572 és 512 Mb ram. Sz.r hulladék a köbön
6/10 A kérdező kommentje:
hát a mostani huawei ascend y200omnál biztos jobb még annyi ram sincs benne mint a c2be..és anno erről a telóról is mondták h egy rakat szar és már két éve semmi problémám nincs vele:)
csak sajnos jobb telóra nem telik :/
2014. dec. 11. 15:59
7/10 anonim válasza:
Lenovo A328 a minimum. Az alatt csak hulladék android van
8/10 MobilTudor válasza:
C2: Attól függ, mire akarod használni. 20.000 forint alatt nyilván nem várhatsz csúcs okostelefont. Személyes tapasztalat alapján: ritkán kell tölteni, szép a kijelzője, képek elfogadható minőségűek, kevés alkalmazással jól fut, kényelmesen kezelhető. 16.990 forintért vettük, ennyiért szerintem teljesen ok, nem láttunk hasonlót ilyen ár környékén. De, ismétlem, személyes igényektől függ.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. dec. 14. 12:24
10/10 anonim válasza:
Nekem most Pop C2 van, de én nem ajánlom! Lefagy, mellesleg olyat is csinál, hogy mikor felakarod oldani a telefonodat akkor ugyanúgy feketeség van de viszont ha elkezdet nyomogatni a képernyőt úgy csinál mintha minden tökéletes lenne. (nehéz elmagyarázni) Én egy alcatelt sem ajánlom inkább iphone vagy samsung még a sony is nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!