Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Jailbreak-elni a...

Megéri Jailbreak-elni a készülékem? További lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mar elég régóta iPhone tulaj vagyok, volt 5,5s,6 -os készülékem de eddig még sosem jailbreakeltem egyiket sem, most elgondolkodtam, hogy kipróbálnám.. Szerintetek megéri? Illetve tud annyi változatosságot hozni hogy megérje felrakni? A TaiG vagy Pangu jobb? Illetve ha le szeretném törölni annyit elég csinálnom hogy DFU módba rakom a telefonom és iTunes-al visszallitom a legutobbi biztonsagi mentesem ahol meg nem volt JB?

A valaszokat elore is koszonom!

2014. dec. 10. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
25%
szerintem már egyre kevésbé éri meg, mert a legtöbb kívánt funkció már bekerült gyárilag is a rendszerbe, szóval kevés dolog hiányzik, tényleg csak annak éri meg, aki kisérletezni szeret, és próbálgatni a tweak-eket. én legalábbis iOS 5-6on még használtam jb-t, de 7től már nem volt egyik eszközöm se jb-elve.
2014. dec. 10. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:

megéri, pl. xbmc-t csak jb-elt telefonra lehet telepíteni

de sok előnye van

2014. dec. 10. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!