Szerintetek ez ugye átverés!?
Figyelt kérdés
Ez jött az egyik mobilunkra: Congrats! Your mobile no ..... has been selected. You have won $250.000, on the ongoing Nokia Promo. Send personal data to nokia.promo@consultant.com. Persze ilyen cím nem létezik, de akkor meg mi értelme?!2010. febr. 1. 11:16
1/6 anonim válasza:
Átverés! A személyes adataidat ne küldd el, arra pályáznak csak.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Persze tudom, semmi esetre sem küldtem volna el, csak kiváncsi vagyok más kapott-e ilyet!?
2010. febr. 1. 11:53
3/6 anonim válasza:
kaptam a régi 2600-ás mobilomra xD
4/6 A kérdező kommentje:
Tiszta gáz! Vajon hány embert paliznak be így, meg visszaélnek a NOKIA nevével?? Szegény anyósom (övé a szám), teljesen lázban volt, pedig ő is tiszában volt vele, hogy kamu!
2010. febr. 1. 20:42
5/6 anonim válasza:
Töröld ki, ne reagálj rá. Főleg ne SMS-ben, mert rádszállnak.
És tudd, hogy bizonyos esetekben a fogadott SMS-ek után is elképzelhető, hogy neked kell fizetni.
Legalábbis a Pannonnál van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!