Iphone 4s vélemény? Esetleg valami ilyesmi androidos 100. 000 alatt?
ZTE-m volt (jelenleg a szervizben van már vagy 3 hónapja...), de minden, ami csak létezik, minden baj volt vele. Ideiglenes telónak meg kaptam egy Landrover Discovery V5-öt (ütés, por, víz álló) nagybátyámtól, tehát nem magamtól fizettem érte. De ez se jó.
Nekem egy olyan telefon kellene, aminek minimum akkora képernyője van, mint az Iphone 4s-nek, nagy a belsőmemóriája, gyors, megbízható, nem fagy le, nem kapcsol ki állandóan magától, és nem olyan drága. Bár kifejezetten olcsó telefont már nem fogok venni, mert már kétszer is megjártam vele... de max 100.000-ig. Én az Iphone-ra gondoltam, akinek ilyene van, mi a véleménye róla?
Az iphone egy drága divattermék. Ami 100 alatt van annak két év múlva nem is lesz támogatása...
Vegyél egy Google Nexus5-öt. kb 80 000 Ft a 16 Gb-os verzió. Annyit érdemes róla tudni, hogy a Google, tehát az android fejlesztőjének a saját telefonja. Nekem egy éve van ilyen. Még soha nem fagyott le és bitang erős gép. Megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!