Lumia LTE miért nem megy?
"előfizus, és igen, megy a net, az is megy, ha visszakapcsolom 2G, akkor lekorlátozza, és nem 2G-n marad, nem megy fel 3G-re"
Az "előfizus" részig értem. Utána nem. Picit érthetőbben írd le ( nem kell szakmai terminológia ).
Mobilinteret GSM megy?
Mobilinternet 3G megy?
Igen, megy a GSM is és a 3G is.
Csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy van egy olyan beállítási lehetőség, hogy legnagyobb kapcsolatsebesség (ahol ki lehet választani, hogy 2G, 3G vagy LTE), és ha ott 2G-re kapcsolok, akkor EDGE netet használ, nem kapcsolódik 3G-re, szóval ez a része teljesen jól működik, egyedül az LTE nem megy.
2 dolog lehet szerintem, a fentiek alapján és mindkettőt csak az ügyélszolgálat tudja megoldani :( :
1. Részese kell lenni egy előfizetői csoportnak akik egy megfelelő helyen vannak regisztrálva ( a helyes terminológia: HSSben vannak regisztrálva. Ezzel te nem tudsz kezdeni semmit sajnos )
2. Lehetséges, hogy régebbi SIM kártyád van? Elvileg USIM-mel kell rendelkezned ( Ezt megint csak az ügyfélszolgálat tudja csak sajna megoldani ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!