Iphone 6 vs Nexus 4 mi a véleményetek?
Szerintetek ez [link]
rendben van?? Mármint arra vagyok kíváncsi hogy az apple miért 2012-es technológiai szinten van 2014-ben?? Szerintetek?
Vicces hogy 9mm-t samufanboyozzátok, nem mondom hogy nem az, de ti is ugyan olyan retardált apple fanboyok vagytok:D
"amúgy már az 5S is jobb volt a nexusnál"
Nem egészen, sebességben a nexus 5 az iphone 6ot is veri egy kicsivel, nézz már meg pár összehasonlítást könyörgöm..(be-kikapcs, appok megnyitása, oldalak betöltése stb..)
Mindezt úgy hogy 3ad annyiba kerül.
Meg az iphone 2 magos procival is hozza azt mint droid 4el..
Egy processzor teljesítménye nem csak a magoktól meg ghz-től függ, az apple procinak teljesen más a struktúrája, bár a hatásfoka meg teljesítménye egyáltalán nem jobb, 2 maggal fogyaszt annyit mint mondjuk egy 4 magos snapi..
Ezzel meg is van a válasz hogy "mi lenne ha az iphoneban 4 meg 8 mag lenne" kérdésre amit az egyik elmés apple fanboy hozott fel, fél óra után lemerülne..
Ez is egy ultra nagy marhaság hogy a droid belassul, a low end kategóriában valóban így van, de már egy normál középkategóriás teló sem csinálja ezt.
Majdnem 2 éve használok egy sony xperia iont, érdekes egyáltalán nem lassabb mint amikor vettem.
A fagyás meg akadás dettó baromság középkategóriától felfelé
Persze más kérdés ha az adott gyártó telepakolja felesleges szarokkal
Hozzátenném hogy van egy ipad4-em, tavaly vettem, ios 8 óta olyan szinten belassult hogy az valami szörnyű, a safari kb használhatatlan, de már os7nél is voltak problémák
(Ezzel szemben az ugyan abban az évben kijött nexus 4 tökéletesen akadás nélkül viszi droid lollipopot ami most jött ki)
Visszarakni meg ugye nem tudom a régi rendszert, majd 180-200ért vegyem meg az új típust..a nagy szart
Szóval a helyzet az hogy egy nexus 3ad annyiért hozza azt amit az imádott iphonotok, ezen nincs mit szépíteni
A kamera viszont valóban az iphonokban a legjobb kb az összes teló közül, de ez szerény véleményem szerint nem ér meg +150k-t
Tessék, itt egy összehasonlítás
https://www.youtube.com/watch?v=hPhkPXVxISY
Szoftverileg meg "nem szar az egész", igaz hogy az iphoneban jobban megoldják de azért annyira nem szembetűnő a különbség, 30 fotóból max egyről találod el hogy azt iphonnal csinálták nem egy felsőkategóriás droiddal. Ez pedig szintén egy hatalmas marhaság hogy nincs különbség egy low és high end kategóriás droid kamera szoftvere között (úgy hámoztam ki erre gondolsz), teljesen más típust tesznek bele a gyártók így egyértelműen más szoftver is kell hozzájuk..
Ebből is látszik mennyire nem értesz hozzá, és hogy egy elvakult buta apple fanboy vagy, életedben nem fogtál még egy iphonnal azonos kategóriában lévő droidot a kezedben, valószínűleg egy elkényeztetett max 13 éves buta kölök vagy akinek anyuciék minden évben megveszik a legújabb ájfónt mert az olyan trendi
Azt meg szerintem az emberek 99,9%-a telibeszarja hogy app storeban néhány játék előbb jelenik meg, értelmesebb emberek amúgy sem a mobiljukat használják játékra
És nyilván nem kaphatja meg egyszerre minden droidos teló a legújabb szoftvert, mivel kismillió gyártó van nem egy mint appleéknél
De nexusoknál egyszerre kapja meg az összes
Na mehetsz is aludni
1:fogtam,van is a családban Nexus 5,Sony Xperia Z2 is,tudom miről beszélek.
2:16éves vagyok,ha már itt tartunk te használtál iPhonet?
Amügy vegignézted a tesztet?azért az iphone kicsit többször nyitotta meg előbb az appokat!
Amúgy meg Ár-érték arányban az iPhone rossz,a Nexus tényleg jobb ár-értékben.
Használtam iphonet és fentebb írtam hogy ipad4-em is van
Neked viszont nem hiszem el hogy valaha is használtál volna z2-t vagy nexus 5öt, akkor nem írnál ekkora baromságot hogy szart sem ér a kamerájuk
A speed testben pedig egyedül a twittert és az ookla-t tölti be előbb az iphone, de már az is elég szar lenne az iphonera nézve ha csak ugyan olyan gyorsak lennének, lévén a nexus 5 tavalyi modell..
Ezzel be is fejeztem mivel érdemi vitéra nem vagy képes az elfogultságod miatt, meg a többi buta csőlátású apple fanboy haverod is lepontoz akármit is írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!