Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet csinálni, ha a...

Mit lehet csinálni, ha a w880i csatlakozója rosszalkodik?

Figyelt kérdés
Hello!A csatlakozó (ahova bedugom a fülhallgatót) zenehallgatás közben ha elmozdul csak az egyik füles szól,és ha megigazítom megint rendesen szól mindkettő.Mit lehetne vele csinálni?
2010. jan. 31. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy másik fülhallgatóval is próbáld ki, ha azzal is csinálja, akkor a telefont kell vinni szervizbe, valószínű annak a csatlakozója hibás.
2010. febr. 1. 00:11
 2/6 anonim válasza:
szonyi eriggyszonoknak rémesek a csatlakozóik ahogy vannak, nekem is vacakol néha, de már 1-2 hedszettet is elfogyasztottam fél év alatt..
2010. febr. 1. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Alighanem kikopott..ez sajnos a szériahibás csatlakozó miatt van.Ilyenkor cserés..de azt csak szervízben tudják megcsinálni,mert az alaplapra van forrasztva.
2010. febr. 1. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:
és az kb mennyibe fájna?
2010. febr. 1. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hugomnak is ugyanez volt a telójával!!! Elvittük szerivízbe!! Kicserélték a csatlakozót kb 2 hétig volt bennt a teló. De mikor visszakaptuk utána rá egy 2-3 hét és újra besz@rt!! :S:S Szóval ennyit bírnak a SE telók!! :S (És megsúgom, hogy ez az euro parkban volt!! Oda nevidd jobban jársz! Amúgy gari nélkül kb 7ezer forint a csere! A Szervizes mondta!!) na hy!
2010. febr. 1. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
nem is nagyon vinném,mert kecskeméti vagyok:D de köszi az infot!
2010. febr. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!