Milyen telefont tudnátok ajánlani?
A kis mini prom közel három év és felbecsülhetetlen mennyiségű moddolás után meghalt
Mivel most a jogsi és aztán autóra való gyűjtés előbbre van olcsó (30-40 közti vagy ha van alatti :DDD ) telefonon gondolkozom teljesen alap dolgokra.
-Kamera - a mini prom cm11-el is olyan képet csinált meg videót ami számomra elfogadható volt csak a lényeg hogy ha látok valamit amit meg akarok örökíteni arra hirtelen ott legyen
-Kijelző - nem akarok FHD vagy QHD-t de ahogy nézem a kínaik már a qHD-t elhozták erre az árszintre
-Zenét lehessen hallgatni rajta, de nem vagyok minőség fétises tehát egy alap agybadugós füles elég lesz a boldogsághoz
-Játékok - a mini promon a family guy volt a leginkább laggra hajlamos
-A vas - 1GB ram nem lenne rossz a proci meg 2-4 magos A7 szerintem egy mediatech beleférhet
-Netezés szinten lehessen böngészni és facebookon tudjak leállás nélkül válaszolni wifin
Kb ennyi
Néztem a tescoban az opendott mobilt
Ha az tényleg olyan jó mint a specifikációk ki tudja de valami hasonló mindenképp jó lenne hasonlóan egyszerű dizájnnal :D
Tehát lényegében egy szükség mobil kéne ami teljesíti az alap igényeket és ha a keretbe belefér rootolható legyen mert anélkül már nem tudok meglenni :DDD
Válaszokat előre is köszönöm
találtam még xperia m-et 37-ért
és lg l70-et 38-ért
a céloknak ezek valamelyike (inkább a sony mert az jobban tetszik) megfelelne-e?
voltunk tarjánban a tescóban és vicc de elfogyott
mivel gyarmaton tanulok ott is nézem minden nap reggel mivel úgyis a buszmegállónál van a tesco de ott is elkapkodták
Mivel nincsenek különös kívánságaim szerintem elég lesz ez is
amikor a mini prot vettük (az se most volt :'D) lehet nem volt gáz érte a 60 de most a 30 is csak azért mert nem akarok szenvedni a mindennapokban a lassúsággal
a jogsi fontosabb lesz jövő év elején mint egy akármilyen teló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!