Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kínai telefon mennyire reális ez?

Kínai telefon mennyire reális ez?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy Kínából rendelt, ilyen soha nem hallottam róla kínai márkával. Annyira nem értek hozzá, de a tulajdonságait tekintve tényleg nem tűnt rossznak. 30ezer Ft-ért vette az illető Kínából. Na most csak azon akadtam meg, mikor azt mondja hogy ez jobb mint a több százezres Iphone. Gondolom ez egy nagy mellébeszélés. Szerintetek.
2014. dec. 7. 18:44
 1/3 anonim válasza:
mi a márka, típus, esetleg link?
2014. dec. 7. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Már hogy lenne jobb egy iphonenál? Maximum a vele egy árban lévőkhöz képest jobb. Ebből persze adódhat az is, hogy a kicsivel drágább telefonkkal már egy szinten van, de a sokkal drágábbakhoz képest biztos nem lesz se jobb, se ugyan olyan jó.
2014. dec. 7. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ár soha nem jelenttette azt, hogy a termék alatta jó, eladhatok én neked százezerért egy adag szarkupacot is, és nem mész vele semmire. Az IPhone is ugyanott Kinában egy gyárban készül aztán az ár egy másik dolog. Igen lehet jó egy kínai mobil is és igen lehet jobb egy 80 ezres Noname-nek hívott kínai mobil is mint bármelyik túlárazott márkás társa, mert az ár nem teljesítmény jelző, a teljesítményt és tudást más adatok mutatják, amik lehetnek jobbak 70000-ért is ,mint 100000-ért. Az Iphone előállítási költsége is 20-30ezer forint körüli mint a kínai telóé, csak utána nem 2x-szeres hanem 3x-szoros áron adják el. A sok idióta meg elhiszi, hogy jobb is, pedig dehogy ugyanolyan vacak.
2016. nov. 12. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!