Huawei Ascend y530-as telefonra USB-s kábelen keresztül, hogyan tudok zenét rakni?
Figyelt kérdés
Addig teljesen megvan, hogy letöltöm a youtube-ról a zenét, átkonvertálom, majd csatlakoztatom a telót a géphez. Ám a csatlakozásnál csak egy hárommappás semmit dob ki tulajdonképpen. Kell ahhoz telepíteni valamit, hogy tudjak zenéket rakni rá? Vagy hogyan tudom lehetővé tenni? Előre is köszönöm a válaszokat.:)2014. dec. 7. 15:39
1/3 anonim válasza:
Az a ''hárommappás semmi'' kéne legyen maga a telefonod. Próbáld oda valahova bepakolni a zenéket, aztán keresd meg őket a telefonodon.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, viszont azt már próbáltam, bárhova pakoltam azokban a mappákban, semmi nyoma nem volt a telefonon, és fordítva is..:/
2014. dec. 8. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!