Miért nem kompatibilis hirtelen az Xperia Z1-em és a samsung fülhallgatóm?
Figyelt kérdés
Mióta meg van a telefon ,kb. egy hónapig semmi baj nem volt, viszont sokszor előfordult, hogy amikor számot szerettem volna léptetni akkor szám váltás helyett bekapcsolt a headset funkció. Most már ott tart a dolog, hogy nem is ismeri fel a fülest a telefon, nem jelenik meg fent az ikon. Attól tartok, hogy elállíthattam valamit, ugyanis felugrott egy ablak, valami "zenehallgatás útközben" kérdéssel és ott szerintem rosszul állíthattam be. Tud valaki segíteni?2014. dec. 7. 13:15
1/1 anonim válasza:
kapcsold ki a zenehallgatás útközbent mert az egy f@$zság... nekem am z1 compactom van de ugyanaz... nekem samsung fülessel szól, de nem tudom megállítani a zenét a fülesen lévő gombbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!