Miért nem kapcsol be a Sony Xperia Z telefonom?
Sziasztok!
Hasonló problémával találkoztam, de az én telóm nem sérült előtte, és le sem merült. Egyszer csak nem reagált a bekapcs gombra. A leírt módszer bevált, de érdekelne, hogy mi okozhatta a tetszhalált. Ha van tippetek, szívesen venném.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Nekem is előjött a probléma.
Lemerült a telefon, kikapcsolt. Felraktam töltőre, nyugtáztam, hogy elkezdett tölteni, majd elaludtam (mivel nem lehet azonnal bekapcsolni, csak kb. 4-5 perc után, amikor már 2%-on van.
Amikor felkeltem hiába nyomkodtam akármit meg sem rezzent, nem is világított a kis led sem.
Kipróbáltam a hard resetet (bekapcs+hangerő fel), rezgett, majd mielőtt bekapcsoltam volna, felraktam töltőre és megvártam, míg nem az üres akksi villog a képernyőn, hanem a töltés folyamata. Bekapcsolt és úgy tűnik, minden okés.
Szerintetek lesz ebből még bajom? Vagy érdemes azért elvinni szervizbe?
Sziasztok!
Nekem is volna egy ilyen problémám, hogy elejtettem és nem tudom bekapcsolni. Felraktam töltőre és csak fent világít pirosan 4 másodpercenként behozza amikor újraindítjuk, hogy sony xperia és azonnal eltűnik a kép újra sötét lesz. Valaki tudna szolgálni egy hasznos információval? Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!