Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?...

Melyik telefont vegyem meg? Nokia 6303 vagy 5310 Xpressmusic?

Figyelt kérdés
Fontos hogy jó legyen a zenelejátszója, ne "gagyi" műanyagból legyen összerakva és megbízható is legyen.Melyik a jobb választás?
2010. jan. 31. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
5310 a muternak olyat vettünk :D nagyon jól szól és strapabíró. Már vagy 5× leesett. Nekem 5800XpressMusic van apának meg nokia 6300 és A Nokia össze van jól rakva úgyhogy ugyan mind1 melyiket veszed de én a 5310-et ajánlom:)
2010. febr. 1. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos kiderült hogy a vodafone már nem forgalmazza az 5310-et ugyhogy valószinűleg 6303 lessz belőle, de azért még nézelődök 1 kicsit
2010. febr. 1. 14:20
 3/6 A kérdező kommentje:
gondolkozom még a SE W910i-n és a W595-ön is, ezekről mit gondoltok?jobbak mint a nokia 6303?
2010. febr. 1. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:

6303!! jó telefon (Y)

azt válaszd

2010. febr. 1. 17:22
 5/6 anonim válasza:
nekem 3 honapja 6303i van kiraly akku 1 hetet viszi norm hasznalat melett:p
2011. máj. 6. 23:12
 6/6 Colix válasza:
nekem is Nokia 6303 classic-om van és megvagyok vele elégedve az előnye a hátránya is hogy fémből van a hátlapja ami azért előny mert ha bármire is esik ha azt találja el csak nagyon kis sérülést okoz és és azt leszámítva is jól össze van rakva nekem még sose esett szét mikor leeset mondjuk ez nokiákra nem jellemző de volt egy komolyabb esése betonra a zsebemből a fémes alsó sarára esett és egy apró pötty lett csak rá... hátránya az hogy elég nehéz telefon ha nem farmer zsebben van elégé el tud szabadulni és eséskor is hátrány lehet szóval előnye a hátránya... de akkor is ezt választanám.
2011. szept. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!