Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 735-ön hol tudom...

Nokia Lumia 735-ön hol tudom beállítani a háttérképet?

Figyelt kérdés

Megtaláltam a zárolási képernyőt és a kezdőképernyőt, viszont egyik sem az, ami a "főlapon" jelenik meg.

Illetve a képernyőzárral kapcsolatban is van egy kérdésem: ha 2x rákoppintok a lezárt képernyőre, elkezd világítani és megjelenik a képernyővédőm, mintha megnyomtam volna a feloldás gombot. Ez ellen tudok tenni valamit, hogy csak a gombra reagáljon és az érintésre egyáltalán ne?

2014. dec. 7. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:

1: képernyő+téma -> lent fénykép kiválasztása

2: érintés: felébresztést kikapcsolod

2014. dec. 7. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:

pedig az az, ami ott van a kezdőképernyő és témánál :)

legalábbis ha egyre gondolunk

a másik meg a Beállítások, érintés menüpont alatt a felébresztést ha kikapcsolod, akkor csak gombbal tudod feloldani

2014. dec. 7. 00:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Akkor viszont lehet, hogy a Bing nevű dolog zavar be? Mert amikor belépek a menübe, akkor az ikonok alatt látom a hátterem, viszont amikor még semmit sem csináltam, akkor a hátteremen egy hatalmas barna szikla van, a képernyő tetején ott a kereső, alatta pedig egy "bing" felirat.

2014. dec. 7. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
beállítások/zárolási képernyő. ott a háttérnél a fényképet állítsad be, és ne a binget. Akkor tetszőleges kép lesz felébresztéskor is. De kiválaszthatsz más appot is, nekem pl az Awesome Lock van beállítva, amiben ugyan úgy képet lehet beállítani, de rátesz még időjárási adatokat, meg RSS híreket pl..stb.
2014. dec. 7. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!