Melyik (milyen típusú) belépő szintű okostelefont tudnátok ajánlani? Nyilván nem várok csodákat egy ilyen kategóriájú készüléktől, de olyat szeretnék, amikról van Nektek egy kis tapasztalat, h ne vaktába vegyek.
Figyelt kérdés
Nokiát nem akarok.. csak androidosat. 19/L2014. dec. 6. 20:09
11/16 anonim válasza:
ki beszél csúcskészülékekről?vagy az 50ezer csúcskészülék,és nekem most elég gyenge telefonom van és egyszer nem fagyott még be az anroid,szóval meg kéne tanulni használni a gyengébb telefonokat és nem agyon terhelni aztán egyből leszarozni az androidot (az már más kérdés hogy maga a telefon a lassú)
12/16 anonim válasza:
Páromnak G6-ja van. Elég sokat használja, egy időben álandóan témázgatta meg launchereket telepített és nem volt fagyás. Fel kéne már nőlni és felfogni, hogy már nem android 1.5 van, hanem 4.2 a minimum. Az meg már rég nem az a gagyi fos ami az 1.x meg a 2.x verziók voltak.
14/16 anonim válasza:
#11, idézz már hogy hol szaroztam az androidot. Én magam is androidot használok, semmi bajom vele, de rengeteg kérdés van itt a gyakorin is, hogy fagy az Xperia SP(példa), és az már nem az alsó kategóriába tartozik, valljuk be.
15/16 anonim válasza:
14. osztálytársamnak 1 éve van sp-je sokat játszottam vele,egyszer nem fagyott be,sorolod még?vagy végre megtanuljátok használni azokat a rohadt telefonokat?!
16/16 anonim válasza:
Ne nekem mondd, én csak idéztem az kérdezőket, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!