Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2014 decemberében milyen...

Piroslap kérdése:

2014 decemberében milyen telefont vegyek max 35000-ért?

Figyelt kérdés

Amit szeretnék: Android (4.4), min 1GB RAM, jegyzetfotózásra is alkalmas (autófókuszos) min 5 MP-es, vakus kamera a hátlapon és ha előlapi is lenne, az már csak hab a a tortán, de örülnék neki.

(Nyilván kihívás beleférni az árba, de ha nem lenne nehéz feladat, nem tenném fel a kérdést. A drágább kategória azért is felejtős, mert ennél többet elvből nem szánok rá, egyszerűen nem akarok akkora értéket képviselő holmit mindig magamnál tartani.)

2014. dec. 6. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
sok sikert
2014. dec. 6. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Az előző kicsit bunkó, de igaza van.
2014. dec. 7. 01:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Samsung S2, használtan. Az pont kijön a keretedből.

Nagyon jó kis telefon, szerettem. (Most S4-esem van, de gyakran érzem úgy, hogy az S2 szerethetőbb volt. Ha most a telóm kifingana, lehet, hogy frankón vennék megint egy S2-t.)

A szempontjaid:

- Android - a verziója nem tudom, de kb. nem számít, meg ugye olyat raksz rá, amilyet akarsz;

- 1 GB RAM;

- 8 Mpix, autofókusz, vaku, jó minőségű kamera;

- előlapi kamera 2 Mpix.

2014. dec. 7. 04:46
 4/8 anonim ***** válasza:

DOOGEE DG800(igen, dugi :D)

1GB RAM

4magos processzor (mtk ugyan, de játszani is marha jó vele)

13MP a hátlapi kamera (autófókusz, és vaku is persze :D)

5MP az előlapon

Android 4.4.2 (ROMok is vannak rá (ha nem érted miről beszélek, akkor ez a részt ignoráld :D))

Ja, mindezt 28000 ft.

Nem volt kihívás :D

Link: (itt akciós, csak 26.000Ft. [link] )

2014. dec. 7. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Na ez már igen. :D Végre valaki érti a filozófiám!

Amúgy erről az oldalról még soha nem rendeltem és úgy, hogy még soha nem fogtam ilyen készüléket a kezemben kicsit neccesnek tűnik.. nem szeretnék két hét múlva csingcsongékkal bokszolni a neten, hogy betojt a masina.

Én amúgy ezt néztem ki:

[link]

3 megapixel híján ugyanazt tudja, mint, amit linkeltél, 35000-ért (hűségidő nélkül, és amúgy is telenoros simmel használnám, ettől nem akartam megválni), de itt legalább csak beugrok a helyi telenorba, ha bármi probléma lenne, és megoldjuk a dolgot.

Esetleg erről az oldaláról tudnál véleményt írni a dolognak?

(Nem kéne offolni, de sztem ezt fontos itt megjegyezni.)

2014. dec. 8. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja nem.. :D A kameránál a különbség valójában 8 MP. XD
2014. dec. 8. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Media Markt-ban nézz szét. Ott is vannak ilyen készülékek. Pl én az iNew V3-at láttam csak más mákranévvel. Igaz az nem ez az árkategróia csak a példa miatt írtam, hogy vannak ilyen telefonok ott is.

Vagy az eMag pl.

Ott most úgyis bazi nagy akció van. A fekete pénteken is az volt.

2014. dec. 8. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Pl itt van ez 37e-ért.

[link]

De van még ez alatt is.

2014. dec. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!