Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen lassú?

Miért ilyen lassú?

Figyelt kérdés
volna egy sony Xperia go-m t-mobile os, van rajta 500mb net de a telenornal belassitva gyorsabb mint ez...ilyenkor mit lehet tenni? nem lassitottak meg le és nm kaptam üzenetet. egy e betű van a tereronel de Debrecenbe pedig H vagy sima G vagy 3G. a 3g az gyors és azt vágom de hogy ilyen adat forgalom mellett is ilyen lassú legyen..

2014. dec. 5. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek mobil adatátviteli szabványok:

G: GPRS

E: EDGE

3G: (3G)

H: HSPA (3.5G)

Ebben a sorrendben, első a leglassabb, utolsó a leggyorsabb. (Tudom, hogy van 4G is, de itt most nem játszik.) Rossz a Telekom lefedettsége a környéken ahol laksz, ezáltal csak edge netet tud biztosítani, azt is elég lassan, alapból sem gyors. Olyan helyre kell menni ahol jobb a térerő, vagy pedig szolgáltatót kell váltani.

2014. dec. 5. 21:55
 2/2 anonim válasza:

Köszönöm a válaszotokat.

Akkor jó a mobilnetem.

Mert a szolgáltatónál ami ku van rakva mobil azon 3g-t mutat nálam h betűt folyamatosan és nem vállt 3g-re akkor nekem gyors.

2014. dec. 8. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!