Lumia 930-on miért nem értesít a Viber, ha üzenetem van?
Azért jó iOS-en, mert kedves Epül cégünk elég régóta van a piacon, elég sok a pénze, és haszna van ebből minden cégnek aki nekik is dolgozik.
Androidra meg még "kispistamrhackerlolxd" Metin2 felhasználó és Májnkraft fan is megcsinálja a Vibert, mert annyira nyitott.
WP-t meg mindenki leszarja, nem akarják beengedni a piacra, annak ellenére hogy a stabilitása rég lehagyta az androidot és az Epül seggében van.
Nincs rá sok alkalmazás, azért mert leszarják !
8 ember nem csinál meg minden alkalmazást.
Ha 930 van neki akk 930 van neki. Neked Ájfos6Plus hajlítható edition van, akkor neked meg az van.
kispistamrhackerlolxd-nek meg Samsung Galaxy S5 van.
Várj vele, hátha frissítik az alkalmazást. Más ajánlatom nincs akkor.
szia
igen, nekem úgy sikerült, hogy letöröltem a Vibert, az olyan névjegyek, ahol speciális karakterek voltak (nekem a "<" okozott gondot), újraindítottam a telót, szinkronizáltam a fiókokkal, hogy a névjegyeket azok is átvegyék, letöltöttem a Vibert, és ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!