Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért forró a Nokia Lumia...

Miért forró a Nokia Lumia telefonom?

Figyelt kérdés

Imádom a mostani Nokia Lumia telefonomat, csak az a baj vele hogy felforrósodik ha szemből nézem akkor a jobb felső sarokban.és onnan terjed tovább a hő, de nem akárhogy hanem úgy hogy telefonáltam például kb 10 percet és az egyik haverom is akart beszélni a beteg osztálytársunkkal és odaadtam neki a telefont az meg leejtette mert olyan forró volt(de nem lett semmi baja a telcsinek.) és elvittem már négyszer a Nokiásokhoz, és mind a négyszer csak új akkumulátort kaptam meg egyszer egy új érintőpanelt mert megkarcolták :D . na és még mindig átforrósodik és akárhányszor elviszem szervízbe akkor mindig csak új akkumulátort kapok arra hivatkozva hogy az okozza a problémát azt cső

mit csináljak hogy égesse le a kezemet a telefon?

nagyon szeretem ezt a telefont. és akárhány ismerősömnek van ugyanilyen telefonja azoknak nincs ilyen gondjuk vele. ja és a telefon : Nokia Lumia 520

2014. dec. 5. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:

ez egy kiváló telefon, sajna a szervíz nem akar telefont cserélni.

ráadásul jeleznie kellene, hogy túlforrósodott a proci..

még ha töltéskor lenne ez, az sem jó, de beszéd közben, az gáz...

2014. dec. 5. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:
a szó szoros értelmében mindig ismétlem mindig átforrósodik. de soha nem kapcsol ki ha forró. ja és azt kifelejtettem hogy néha égett szaga van a hátlap alatt
2014. dec. 5. 14:15
 3/4 szandi1993 válasza:

ennek a telefonnak az a "hibája" hogy hamar felforrósodik a processzor

próbálj meg írni e-mailt a gyártónak ők segíthetnek

2014. dec. 6. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
felküldték pestre, és készülékcsere történt és az most működik
2014. dec. 7. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!