Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphonetokok.hu megbizhato oldal?

Iphonetokok.hu megbizhato oldal?

Figyelt kérdés
9 napja rendeltem toluk,kaptam egy mailt hogy vasarlas vosszaigazolva,szallitas elott a futar felveszi velem a kapcsolatot..azota semmi. Eleg kinos mivel ajandekba lenne,1 heten belul kellene nekem,de nem merem megvenni boltba mert ha megis kihozzak kesobb akkor nem lesz penzem kifizetni..irtam nekik emailt amugy,telefonon is kerestem oket de nem reagalnak. Ti rendeltetek mar innen? Mit tegyek?
2014. dec. 5. 09:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Visszavonod a rendelést, és rendelsz máshonnan. Ajánlom a [link] én innen szoktam rendelni. Van lehetőség személyes átvételre ami azért jobb szerintem.
2014. dec. 5. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!