Milyen telefont éri meg most venni 100 000 Ft-ból?
A Sony Z1, Z2, ZUltra 4.4.4 alatt fut, és nemsokára engedélyezi a gyár itt is a lollipop 5.0 letöltését. évekig korszerű.
Az LG G2 nagyon jó, de csak 4.4.2 alatt fut, és nem tudni mikor jön az 5.0
a ZUltra már hetvenből megvan. ez nagyon szép, és nagyon nagy teló, tudom, mert ez van.
No lássuk: A samsungnál az akku a hiba,gyorsan,látványosan romlanak,a kijelző csak az lcd-vel együtt cserélhető,nagyon nem ajánlott.
Sony:Az érintőik folyamatos elhalása (kapacitív ide vagy oda elég fos),a szoft szétesése elég nagy probléma,van mit javítaniuk.
A kínai csodákat inkább hagyjuk,nagyon komolyan nem szabad őket venni mivel a szervizháttér gyakorlatilag nulla.
Ezek után mint mobil szervízes ajánlom neked az LG flotta valamelyik pofásabb darabját. Ár/érték aránya a legjobb,minőség ott van,alkatrészek beszerezhetőek,olcsók.
Az alant leírtakkal sokan nem értenek majd egyet,de ezt mint a szóban forgó telefonok javítója,és mint megrögzött régi tipusú nyomógombos telefon használó,minden elfogultság nélkül tudom neked ajánlani. Legalábbis ez a tapasztalatom az okostelefonok megjelenése óta eltelt időt nézve. Remélem segítettem.
az LG G3-at 100 000 Ft alatt csak gsm boltokba lehet kapni. és mivel lesz nekem roszabb ha itt veszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!