Az Iphone 5s klón tényleg veszélyes? Tobbi lennt
Figyelt kérdés
Az Iphone 5s klónnál valóban fenn áll a veszèlye annak hogy mivel nem eredetiek az alkatrèszek, kèpes megrázni, vagy esetleg ha èjszakára töltőn hagyjuk, hogy felrobban a konnektorba? Van olyan klón amelyiknèl nem lehetsèges? Ha igen, linkelnètek?2014. dec. 4. 18:02
1/7 anonim válasza:
előfordulhat...nem mindben persze, vannak olyan gyártók, akik tényleg odafigyelnek arra, hogy még ha a kinézet is az első, az összeszerelés minősége is megüssön egy szintet, de ettől függetlenül akár fel is robbanhat...de ez pont ugyanúgy előfordulhat bármilyen más telefonnal, csak jóval kisebb esélyel.
2/7 anonim válasza:
Megráz a telefon.mhm.az érdekes lenne. Hülye aki ezt egy percre is elhiszi.
3/7 anonim válasza:
szeintem klon nincs neki hamisitvány anál inkább ,hamisitvány meg semit nem ér de ez csak az én véleményem.
4/7 anonim válasza:
ha mondjuk idő közben a töltőn van, esélyes az is, hogy a telefon ráz meg :D nyilván önmagában már nem igazán valószínű :D
5/7 anonim válasza:
Az nem a telefon hibája,inkább a töltő hibája,mivel alap esetben annak kellene galvanikusan elválasztani a hálózattól a gyengeáramú részt...
Erre egyszerű a megoldás.nem a gyári töltőjét kell használni.
6/7 A kérdező kommentje:
Ès az jó megoldás ha egy másik telefon eredeti töltőjèvel töltöm? Az a másik telefon nem Apple ès nem klón
2014. dec. 6. 19:05
7/7 anonim válasza:
a klónok azok nem a legmegbízhatóbb telók. bár ilyenekről konkrétan még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!