Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek, ha...

Milyen telefont vegyek, ha pontosan erre van szükségem?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy telefont, amelyik:

-Qwerty-s

-Gyönyörűen nézzen ki (amolyan business)

-Legyen nagyon jó kamerája, LED -el

-Jó aksi

-(lehetőleg legyen benne gps, de nem ez a legfontosabb)

(qwerty -s Blackberryre gondoltam, de nem értek a telefonokhoz)

Más:Egyáltalán milyen applikációkért érdemes nekem feltétlenül android vagy más op. rendszeres telefont vegyek? Mi az, amiért tényleg megérné ez nekem? Volt régen X8 -m, de azon szinte semmi nem volt, amire azt mondhattam volna, hogy "hűha"

2014. dec. 4. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Mert azon ezeréves Android van és akkor még alig volt rá alkalmazás.
2014. dec. 4. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ez például hogy tetszik?

Hogy gyönyörű-e, azt döntsd el te :)

A kamera "jósága" szintén szubjektív, keress tesztképeket a neten. Nyilván egy telefonnal nem fogsz olyan képeket csinálni, mint egy normális fényképezőgéppel.

Led, GPS, Qwerty van benne.

Az aksi ehhez a kijelzőmérethez bőven elegendő.

Olcsóbb testvére is van, Blackberry Q5 néven.

2014. dec. 4. 12:39
 3/11 A kérdező kommentje:

Első: És mi változott azóta? Tényleg nem tudom...

Második: Köszi szépen. Annyira nem tetszik kinézetre sajnos, de a perifériái valóban megfelelnének! Sőt, ahogy látom 4G -s. Az még jó lehet jövőben.

A BB 9900 -hez mit szólsz? Az miért olyan drága?

2014. dec. 4. 12:59
 4/11 anonim ***** válasza:

A BB 9900 elavult a Q10/Q5 pároshoz képest (szoftveresen és hardveresen is).

Itt van még néhány Qwerty-s telefon, válogass belőlük (bár a nagy részük eléggé elavult):

[link]

2014. dec. 4. 13:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. dec. 4. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Az X8 nagyon régi telefon, régi rendszerrel. A mostani telefonokon már legalább 4.0 Android van, amire már sokkal több

-játék

-alkalmazás

van. Gyorsabb, szebb a kezelőfelülete.

30.000-ig csak Windows Phonet vegyél, mivel az alatti Androidos telefonok ha nyúzod, eléggé belassulnak. Sokak a Samsungra esküsznek, de véleményem szerint a Sony jobban optimizálja a rendszert(nem minden telefonnál), és jobb ár/érték kategóriában vannak.

Nem tudom milyen árban szeretnél telefont, ezért konkrét készüléket nem tudok mondani.

Windows Phone-n ingyen GPS van, ha ez előnyt jelentene.

2014. dec. 4. 15:01
 7/11 A kérdező kommentje:

200-250 euró körüli összegre gondoltam.

Az X8 nekem úgy 3 éve volt :D

Én azt nem értem, hogy melyek azok a "híres" alkalmazások, amikről te is beszélsz, amikor azt mondod, hogy több alkalmazást lehet letölteni az új telefonokra.

Tudnál pár példát mondani, hogy miért érdemes erre befektetnem? Csak mert jelenleg is jól megvagyok alkalmazások nélkül. De érdekel, hogy mik lehetnének a lehetőségeim?!

2014. dec. 4. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Blackberry Passport?
2014. dec. 4. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Az nekem is kéne. Elég egyedi, de nagyon drága
2014. dec. 4. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Igazából, ezeket pontosan nem lehet megmondani, hiszen nem lehet tudni hogy milyen alkalmazásokat használsz egyáltalán gépen. De igazából a mostani androidos telefonokat játékokra gyártják. Amúgy én alapvető alkalmazásokat használok(messenger, facebook, viber, clean master). És még játszani szoktam rajta, néha. Ezeket az alkalmazásokat megtalálod WP-n is. Csak akkor vegyél androidos telefont, ha játszani is szeretnél. De a play áruházban mindent megtalálsz, milyen alkalmazásokat, játékokat lehet letölteni egy androidos készülékre. (play.google.com)
2014. dec. 5. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!