Az árukereső .hu oldalon nem vernek át?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy telefont és az árukeresőn 50k val olcsóbb mint pl T-nél és ha onnan rendelek egy telefont akkor azt kapom amit rendeltem vagy átvernek? És ami ott megbízhatónak van jelölve az tényleg megbízható? Első sorban tapasztalatok érdekelnének2014. dec. 3. 23:29
1/8 dirtboy válasza:
2/8 anonim válasza:
Sokat rendeltem az árukeresőről és mindig azt kaptam amit kértem!!!!
3/8 anonim válasza:
az árukereső oldal csak összegyűjti sok kereskedő ajánlatait, a kereskedők ettől még átverhetnek, ami nagyon olcsó az általában nem véletlenül az
a kis gsm boltok áfát csalnak és kintről hozzák a függő akciós telefonokat amiket aztán függetlenítenek, sok gondod lehet vele, de próbáld meg
4/8 dirtboy válasza:
/ sok gondod lehet vele, de próbáld meg/
a vásárlónak mégis mi gondja lehetne,nem ő az áfa csaló.
5/8 bp1985 válasza:
Nincs tartozék, nincs garancia, illetve megbízhatatlan eredet.
6/8 dirtboy válasza:
de fura nekem minden tartozékot adtak hozzá,de ha nem vagy benne biztos mit adnak a készülékhez akkor meg kell kérdezni a boltot
garancia lehet hogy csak bolti de legalább jóval olcsóbb a teló,így esetleg egy későbbi szerviz ára is max egába hozza a költséget
7/8 anonim válasza:
Az árukereső.hu összegyűjti a boltokat, ahol forgalmazzák azt a telefont amit keresel. Ha nem vagy biztos benne, hogy megbízható lenne, meglehet nézni a véleményeket a boltról a bolt logója melletti szövegre kattintva.
8/8 bp1985 válasza:
Bolti garancia az lutri... Vagy megcsinálja, vagy nem. A szürkeimport a következő negatìvum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!