Mit vegyek szerintetek?
Nem tudom, szerintem inkább az lg-t, azon már én is gondolkodtam, de mondjuk nekem kicsit furcsa az a QWERTY billentyűzet, mert még nem igazán láttam senkinél ilyet. De alapból teljesen más a kettő, és szerintem neked kell döntened, hogy neked mik fontosak egy telefonban.
De tudom, hogy véleményt kértél, úgyhogy szerintem az LG.
Mind a kettő tini telefon, gyerekeknek való, de szerintem te is az vagy. Ha nem, bocsánat a feltételezésért!
Egyiket sem venném meg soha, de ha választani kellene akkor a KS360-at választanám. Az én véleményem és elfogadom azt, hogy másnak akár 40 évesen is ezek kellenének, tehát nem a tulajdonosokat becsmérelem, hanem szerintem a készülék szánalmas. De a Corby az elviselhető egy idősebbnél. A KS360 valami egyediséget tud felmutatni és a szétcsúsztatható QWERTY billentyűzet már ér is valamit! Tehát a KS360 jobb, de a Corby valamicskét komolyabb benyomást kelt!
Halkan megjegyezném, hogy mind a kettő 30 ezres árban mozog függetlenül. Ezért az árért komoly telefonok is vannak!
Lex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!