Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segitenetek?! Legysziives!

Segitenetek?! Legysziives!

Figyelt kérdés
Nemreg kaptam egy telefont Lg g2 mini nincs 2 hete se es a napokban a clean master kiirta hogy a gyorsitashoz toroljek par progrmot nem igazan fogtam fel akkor mit is irt mert kozben beszelgettem bartnommel es 2 alkalmzast toroltem lehet ennek az oka hogy nem jatsza le a videokat facebookon??Tobbszor is raleptem videokra hogy lejatsz es kilepett az alkalmazasbol...:(( a valaszokat elore is koszonom!!!
2014. dec. 3. 17:38
 1/1 anonim válasza:

Szia!

A clean master csak azokat a fájlokat törli le amik feleslegesek, például egy játék törlése után visszamaradt fájlokat, de az biztos, hogy fontosakat nem. Úgyhogy megnyugodhatsz, nekem is szokott lenni olyan, hogy nem játszik le valamit többszörös kattintás után sem, nem a clean master az oka. ;)

2014. dec. 3. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!