Mi a baja a telefonomnak?
Figyelt kérdés
Mar tettem fel egy olyan kerdest h miert kapcsol ki amikor merul anelkul h jeleze. Igen, erre sokan azt irtak h az akkujaval van baj. Es ha azzal is van a baj nem szeretnek uj telot sem akkut venni mert ezt is sok honapnyi konyorges utan kaptam meg azzal h ha vmi baja lesz nem koltunk ra egy forintot sem. Szoval mit tudok vele csinalni?? :/ S3 mini. Elore is koszi a valaszokat.2014. dec. 3. 15:46
1/4 A kérdező kommentje:
Am semmi mas baja nincsen minden gyors rajta csak ez amit leirtam meg 10-bol 3-szor gyorsan lemerul
2014. dec. 3. 15:47
3/4 A kérdező kommentje:
Nem.:(
2014. dec. 3. 15:54
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg recovery-ből törölni a battery stats-ot. CWM-et telepíteni kell, ha ez megvan, akkor Wipe Battery Stats, csak legyen 100%-on a telefon töltöttsége, majd hagyd egy egész napon át állni, míg le nem merül, aztán miután lemerült és kikapcsolt, feltöltöd újra és ha minden igaz, tovább kéne bírnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!