Emag rendeltem egy mobil telefont Black friday napján és még nem szállították ki egyátalán kifogják?
Figyelt kérdés
2014 november 28 rendeltem és lassan letelik a 10 nap és nézem folyamatosan változik-e valami szállításnál de semmi csak annyi hogy rögzítve van rendelésem nem panaszkodni akarok hogy túl sokára hozzák ki csak kezdem kételkedni benne hogy megkapom. Esetleg rendelt valaki Black fridaykor és megkapta azt amit akart és ha igen mennyi időnbelül? illetve tehetek valamit hogy gyorsabb legyen?2014. dec. 3. 09:29
11/14 anonim válasza:
Pénteken rendelted és szerda reggel azaz az 5. nap reggelén (ráadásul közben még egy hétvége is volt) azt írod, hogy lassan letelik a 10 nap???
Vicces vagy, vagy inkább türelmetlen.
Én is 28-án rendeltem és a mai napig se kép, se hang, se egy értesítés. Én is csak azt látom, hogy rögzített a rendelésem.
12/14 anonim válasza:
hétvégén is szállítanak... így a tíz nap hétfőn fog letelni.
13/14 anonim válasza:
Nem mindegyik szállít hétvégén is. Ma Sprinter futár hozott csomagot, ők nem szállítanak hétvégén.
14/14 anonim válasza:
Na tegnap, a 10. nap délutánján megkaptam a cuccot. Hát nem kapkodták el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!