Végtelenül egyszerű, de designos telefont keresek, tudtok ilyet?
A lényeg az lenne, hogy ne legyen színes kijelzője, viszont ne is hasson a telefon gagyinak, nincs szükségem felesleges extrákra, legyen apró, viszonylag masszív, egyszerű, az sem árt, ha van benne lámpa, és bírja sokáig, elvileg a határ az a 25 ezer. Az emporiát nézegettem de túl nagymamás, ami eddig tetszik az a myphone 1070
de nekem egy ennél egyszerűbb, bár jól kinéző telefon is megtenné, olyasmi mint amilyenek a régi siemensek, vagy alcatelek voltak, várom a válaszokat, köszi :) amúgy 19 éves vagyok és srác, egyszerűen elegem van ebből a telefóniából, ha zenét akarok hallgatni, hallgatom az 50 ezres sony zajszűrős mp4-emmel, de a telefon, az legyen simán telefon. Elegem van, hogy folyton tölteni kell, mert sokat fogyaszt a kijelző.
ja igen, ezt már néztem, egyszerűen olvashatatlan a kijelzője... nem értem miért nem tettek bele még pár tördelést
Furcsa amit kérdezel.
Jobban tudnék ajánlani ha megmondanád melyik szolgáltatónál akarod. MB
Hát ha nagyon egyszerű telót akarsz, akkor Motorola. Ha designos kell, akkor pedig az F3-mas modell.
Nekem nagyon bejön a külseje, kis vékony, olyan mintha tök profi lenne, de közbe a végletekig le van egyszerűsítve. Max 2000 Ft-ért hozzájuthatsz.
(14/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!