Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Végtelenül egyszerű, de...

Végtelenül egyszerű, de designos telefont keresek, tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy ne legyen színes kijelzője, viszont ne is hasson a telefon gagyinak, nincs szükségem felesleges extrákra, legyen apró, viszonylag masszív, egyszerű, az sem árt, ha van benne lámpa, és bírja sokáig, elvileg a határ az a 25 ezer. Az emporiát nézegettem de túl nagymamás, ami eddig tetszik az a myphone 1070

[link]

de nekem egy ennél egyszerűbb, bár jól kinéző telefon is megtenné, olyasmi mint amilyenek a régi siemensek, vagy alcatelek voltak, várom a válaszokat, köszi :) amúgy 19 éves vagyok és srác, egyszerűen elegem van ebből a telefóniából, ha zenét akarok hallgatni, hallgatom az 50 ezres sony zajszűrős mp4-emmel, de a telefon, az legyen simán telefon. Elegem van, hogy folyton tölteni kell, mert sokat fogyaszt a kijelző.

2010. jan. 31. 12:30
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

ja igen, ezt már néztem, egyszerűen olvashatatlan a kijelzője... nem értem miért nem tettek bele még pár tördelést

2010. jan. 31. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Furcsa amit kérdezel.

Jobban tudnék ajánlani ha megmondanád melyik szolgáltatónál akarod. MB

2010. jan. 31. 12:58
 3/10 A kérdező kommentje:
szerintem nem érted, nekem nem feltétlenül nokia kell vagy samsung, akár egy teljesen old timer régi telefon is megállná a helyét, csak legyen monokróm, és viszonylag designos
2010. jan. 31. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
ÉS tulajdonképpen azzal hogy megkérdezte a szolgáltatódat, hogy derült ki hogy milyen telefonmárkát gondol?
2010. jan. 31. 13:22
 5/10 A kérdező kommentje:
most magadról beszélsz? mert ne próbáld meg letagadni, hogy az előző választ nem te írtad...
2010. jan. 31. 14:07
 6/10 A kérdező kommentje:
az, hogy melyik szolgáltatónál akarja az ember teljesen mindegy, de könyörgök ha dilettáns vagy ne írj ide semmit. A szolgáltató max egy sim kártyát ad és kioszt egy gsm sávot, amit a legtöbb telefon vígan kezel, ha erre gondoltál, akkor bocs, és pannon.
2010. jan. 31. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon egyszerű telót akarsz, akkor Motorola. Ha designos kell, akkor pedig az F3-mas modell.

Nekem nagyon bejön a külseje, kis vékony, olyan mintha tök profi lenne, de közbe a végletekig le van egyszerűsítve. Max 2000 Ft-ért hozzájuthatsz.

(14/F)

2010. jan. 31. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Menny el a Tescoba vagy a Rossmana és ott vannak ilyen tökegyszerű mobilok :) 5-6 ezer forintért 500 Ft lebeszélhetőséggel... 15/f
2010. febr. 1. 10:27
 9/10 anonim válasza:

Nokia 7210 Supernova

[link]

Na ez egy tutkóóóó Mobil és olcsóóó is.. :-))) 30 Ezer Ft max.. :-P

2010. febr. 3. 08:03
 10/10 anonim válasza:
Szia! Nekem a regi telom egy sony ericsson K700i volt es nagyon szerettem.Tudom hogy neked nem kell szines kijelzo stb...de azert elmondom hogy miert is jo:).Kicsi,nagyon egyszerunek nez ki es ami a legszebb benne hogy az is,az akuja birja 4-5 napig attol fuggoen hogy mennyit hasznalod,eleg jo kepeket is csinal es amit en kifejezetten szerettem benne az a lampaja volt(nagyon sok szalonna sutesnel jo szolgalatot tett amikor menni kellett faert a sotetben;)! Meg annyit tennek hozza hogy szemelyem szerint nem vennek nagyon oreg telot mert azoknak nem jo az aksija.
2010. febr. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!