Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s-ről vélemény?

Iphone 5s-ről vélemény?

Figyelt kérdés
most szeretnék venni és nem tudom hogy meg-e éri vagy sem..

2014. dec. 3. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Az árát nem.
2014. dec. 3. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Velemeny: tularazott divatcikk. Ugyanez igaz a Samsung barmelyik 5-6"-os tepsitelefonjara is, mielott elfogultsaggal vadolnanak.

Ha 'tetszik', nem ertesz az okostelefonokhoz, es van ennyi felesleges, kidobhato penzed, akkor vedd meg, mert arra van tervezve hogy a tokeletesen hozza nem erto is tudja kezelni.

2014. dec. 3. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Apple termék sosem ér annyit, mint amennyit kérnek érte. Viszont a design nekem nagyon bejön, a kijelző is elég komoly, szokás szerint funkcionalitásban jócskán az Android mögött marad. Csak Te tudhatod, hogy megéri-e Neked vagy sem! Én gondolkoztam rajta, de inkább Sony Xperia Z2-t vettem, mert ilyen árért több jár, mint amennyit az 5S ad!
2014. dec. 3. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
mikor a sok szardroidos sír az iPhone ára miatt, akkor nem gondolnak rá, hogy mennyibe kerülne a "csodálatos " telefonjuk ha kikéne fizetniük a rajta lévő operációs rendszer fejlesztésének árát... csak azért tudnak ennyivel olcsóbbak lenni a "felső"kategóriás telefonok
2014. dec. 4. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:

lol Apple fanboi megszolalt...

Az megvan, hogy az android pontosan azert ingyenes, hogy a telefonokat olcsobban lehessen adni? Pont az Apple-nek akar szandekosan konkurrenciat jelenteni, hogy ne csak egyetlen, zart rendszeru okostelefon legyen, hanem legyen valasztasi lehetosege a 'csorobb' embereknek is? Erted, ugy 'csorobb', hogy nincs helybol 700 USD-je egy telefonra - vagy epp nem akar ennyit kiadni -, csak mondjuk 400.

2014. dec. 4. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:

tudom, hogy azért van ingyen igen :) de annak, hogy nem kérnek érte pénzt (szerintem) igen komoly ára van

ez alatt értem a rövid támogatottságot (Apple-nál 4 év kb.) és az optimalizálatlanságot

nem vagyok apple fanboy és valóban eléggé túlzó lett az előző kommentem, hiszen nem vettem figyelembe a Nexus-okat, amik valóban nagyon jó telefonok :) és androidosak

és válaszolva a kérdésre:

szerintem az 5s teljesen megéri vagy ha android akkor is csak Nexus

2014. dec. 4. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:

A hardver minőségi, a szoftver.... nem lenne rossz, ha nem lenne tele NSA spyware-el.

De annyit egy telefon sem ér, amennyit ezért elkérnek.

2014. dec. 18. 11:07
 8/8 A kérdező kommentje:
használtan már elég jó árban is vannak...
2014. dec. 18. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!