Iphone 5s-ről vélemény?
Velemeny: tularazott divatcikk. Ugyanez igaz a Samsung barmelyik 5-6"-os tepsitelefonjara is, mielott elfogultsaggal vadolnanak.
Ha 'tetszik', nem ertesz az okostelefonokhoz, es van ennyi felesleges, kidobhato penzed, akkor vedd meg, mert arra van tervezve hogy a tokeletesen hozza nem erto is tudja kezelni.
lol Apple fanboi megszolalt...
Az megvan, hogy az android pontosan azert ingyenes, hogy a telefonokat olcsobban lehessen adni? Pont az Apple-nek akar szandekosan konkurrenciat jelenteni, hogy ne csak egyetlen, zart rendszeru okostelefon legyen, hanem legyen valasztasi lehetosege a 'csorobb' embereknek is? Erted, ugy 'csorobb', hogy nincs helybol 700 USD-je egy telefonra - vagy epp nem akar ennyit kiadni -, csak mondjuk 400.
tudom, hogy azért van ingyen igen :) de annak, hogy nem kérnek érte pénzt (szerintem) igen komoly ára van
ez alatt értem a rövid támogatottságot (Apple-nál 4 év kb.) és az optimalizálatlanságot
nem vagyok apple fanboy és valóban eléggé túlzó lett az előző kommentem, hiszen nem vettem figyelembe a Nexus-okat, amik valóban nagyon jó telefonok :) és androidosak
és válaszolva a kérdésre:
szerintem az 5s teljesen megéri vagy ha android akkor is csak Nexus
A hardver minőségi, a szoftver.... nem lenne rossz, ha nem lenne tele NSA spyware-el.
De annyit egy telefon sem ér, amennyit ezért elkérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!