Nem tudom eldonteni, hogy milyen okostelefont vasaroljak. Az legkedveltebbek a nexus 5 lg g 2/3 iphone6? Velemenyeteket kerem es indokoljatok meg, hogy miert azt ajaljatok. Ha van mas tippetek milyen telefon meg jo akkor kerlek azt is tegyetek hozza
Sajnos egyik típusról de még márkáról sem tudok tapasztalatot írni. Azonban ájfon 6-ossal vigyáznék. Az első darabokkal mindig gáz van, bármelyik típusról is beszélünk. Nekem személy szerint Samsung Galaxy s2-m van. Az elsőt eltörtem, de nem akartam másra váltani, vettem mégegyet. Nagyon szeretem. Skype-ra, Fb messengerre, Ebayezésre használom többnyire és maximálisan megvagyok vele elégedve. Ha lehetne, még évekig csak ezt használnám.
De azt sem ártana tudnunk, te mire használnád a telefont.
a felsorolt gépekről akkor kaphatnál majdnem pontos, de szubjektív véleményt, ha egy embernek lenne mind a négy egyszerre..
nekem LG G2 van, a nejemnek G3...gyorsak, mint a villám, jó kamerával, viszonylag baráti áron.
igaz, még csak 4.4.2 es verzión futnak, de nemsokára jön az 5.0 is..
summa: LG G3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!