Az 5800 tényleg szarul érzékeli az érintéseket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:46
1/7 anonim válasza:
Ha nem használtál még Iphone-t, vagy iTouchot, akkor jól érzékeli :)
Ha használtál már az előző kettőből valamelyiket, akkor zavarni fog a nagy különbség ... (ég és föld)
2/7 anonim válasza:
A különbség evidens, mivel más technikával dolgozik a két cég.
Nézd, én ezt a telefont használom és egyáltalán nem érzem katasztrofálisnak a helyzetet. A QWERTY-vel szoktam bénázni, ott sokszor duplán is rá kell nyomnom a betűkre, de ez inkább az én hibám, mivel mások nem nagyon számolnak be ilyenről. Nem kell késsel villával nyomkodni. Nincs róla sok rossz tapasztalatom.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó játékok vannak rá? Azért akarok 5800-t venni, mert 1 iphone drága lenne. (185k, 32GB-os 3GS)
2010. jan. 31. 13:07
4/7 anonim válasza:
nekem 5800-m van semmi baja a kijelzőnek csak 2× kell kattintani pl a zenékbe hogy lejátsza. Először azért kattintasz rá hogy melyiket akarod és ha mégegyszer kattintasz akkor meg a lejátszás. sok low nem bírja felfogni-.- 15/f
5/7 anonim válasza:
Nokiaprogramok.hu-n annyi játékot találsz, hogy a böngészésbe is beleunsz. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ahamm... köszi a válaszokat!
Magyar nyelvü menü?
2010. febr. 1. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!