Melyiket érdemesebb meg venni a HTC One M8 vagy az Apple Iphone 6 ot?
m8 meg az i6 nem egy kategória
és nem az m8 javára...
Az iPhone 6-al igazi minőséget veszel. Én is ugyan ebben a helyzetben voltam mint te! :D Htc m8 és iphone között nem tudtam dönteni. Aztán rájöttem, hogy az Android egy nagy szar. Nekem is Sonym volt, és 1 év után belassul, azzal csak szarral gurigázol. Jobban utána néztem az iphone-oknak és akárki mocskolja, nyugodtan megmondhatod neki, hogy az iphone az minőség. :) Neked nem fog belassúlni 1 év után, mind az andoridos telefonok. Nem is egyről tudok akinek Samsung Galaxy S3, S4-e van és mindenki panaszkodik 1 év után, hogy egyre több a gond vele.
Másik pozitívumok, hogy az iphone nagyon szépen összerakott telefon, és ha majd el szeretnéd adni egy idő után megtartja az árát.
Én le szeretnélek beszélni az androidos telefonokról, de ha nem hiszel nézz utána, hogy az iphoneok tényleg a minőséget nyújtják. :) A minőségre költöd a pénzt nem a márkára.
"Az iPhone 6-al igazi minőséget veszel."
bullshit
"Aztán rájöttem, hogy az Android egy nagy szar."
nem az a sz@r, te vagy a hülye hozzá..
"Nekem is Sonym volt, és 1 év után belassul, azzal csak szarral gurigázol."
nem.. a Sony állandóan elcseszte a szoftverét. Szörnyűek ezek a középkategóriás telefonok.. :)
"nyugodtan megmondhatod neki, hogy az iphone az minőség."
Igen, régen az volt, de Jobs után én pl. lemondtam róla, ez már nem az a régi cég, ahol a minőségre mentek.. :)
"Neked nem fog belassúlni 1 év után, mind az andoridos telefonok."
Ez igaz, viszont csak azért, mert maga az egész rendszer elég buta, a droidos telefonok azért lassulnak be, mert a felhasználó minden hülyeséget letölt és teleszemeteli a telefonját. Nekem Note 2-m volt, az 1 év után nem lassult be, nem volt lefagyás, sem újraindulás. Volt mikor már nem tudtam megmondani, hogy mikor indítottam újra.
"..és mindenki panaszkodik 1 év után, hogy egyre több a gond vele."
1 év után nem árt 1 hard resi, ha már teleszemetelik.. :D
Az iPhone-t meg talán azért nem tudják teleszemetelni, mert szinte minden app fizetős hozzá, így nincs mit letölteni.. :)
Itt a minőséged, vegyél belőle sokat.. :)
Csak 1 utolsó kérdés, szóval:
Ha az i6+-nál ennyire nem foglalkoztak a telefonnal, akkor ezután mi lesz? :)
Előző, te olyan buta vagy...
A legtöbb app fizetős? Te mégis miről beszélsz, úgy őszintén?
kár vitatkozni vele
kérdező szerintem a stílusból el tudja dönteni ki a sültparaszt és ki nem
Kár, hogy ezt az oldalt már csak az anyuciapucimegvettenekemazújájfónt-os gyerekek járnak ide leginkább. Végül is.. ami itt megy, az szörnyű. Oké, az M8-at én sem ajánlanám mellé, de valami csúcs-droidot inkább. Nem vagyok buta, csak nem szerettem volna értelmesen válaszolni. Hidd el, jobb ez így.
Amúgy oly sok dolgot kiemeltem, mégis csak az AppStore-s dolog fogott meg? :)
Én sem szeretek vitatkozni, főleg itt nem, viszont nem bírom, ha hülyeséget írnak. Amúgy nem rosszak az iCuccok, lehet, hogy ha lenne hozzá toll(minőségileg legalább a Galaxy Note szériából), akkor a következő telefonom már nem Androidos lenne. Most pl. 1 iPod-ot használok zenehallgatásra, jobb így, mint a telefonon szerintem.
Így én is i6-ot vennék, ha nem érdekelne a toll a telefonhoz.. :)
Igen, csak nem úgy működik, mint a Note szériánál, ez nem csak egy gumi borítású, toll alakú cucc.
A legjobb dolog, amit használok is, az az, hogy a képeket gyorsan ki tudom vágni, utána pedig meg is tudom osztani.
Oké, iPhone-n is lehet, hogy meg lehet csinálni a körbevágást, de itt gyorsabb. :)
Jegyzetelni ritkán szoktam, viszont hobbiból Photoshop-ozni szoktam, így ha van valami jó rajz ötletem, akkor vagy feljegyzem, vagy lerajzolom gyorsan.
Más érvem nincs, ha az Apple előállna ezzel, akkor legközelebb valami Apple topicban találkoznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!