Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire szolgál a SE mobil...

Mire szolgál a SE mobil fülesén az a "kis pöcök"?

Figyelt kérdés

Hogy pontosan mire is gondolok, linkelek egy képet:

[link]

Nem a legjobb, de hirtelen csak ezt találtam. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mire jó, vagy egyáltalán van-e funkciója annak a kis gombnak (a csatlakozó részen), a walkman jelzés alatt?

Köszi a válaszokat

2010. jan. 31. 09:00
 1/2 anonim válasza:

A kis gombnak természetesen van szerepe, azzal tudod a hívásokat fogadni, vagy befejezni. Azt, hogy melyik részére érted a kis pöcköt, ara nem tudok rájönni. :s

Az a szélesebb rész amin a Walkman logo van, aban van a mikrofon, a híváskezelőgomb, és a 3,5mm-es szabványos jack fülhallgató-csatlakozó. Ebbe csatlakozik afüllgatlgató része a headset-nek. A képen látható headset-nek a fülgalgatíit egyesek "agydugósnak" hívják, egyébként zajszűrős. Ez annyit tesz, hogy szilikonpárnák vannak rátéve, és azt be kell dugnod a füledbe. Ajánlom neked ezt a fajtát, én nagyon szeretem, mert nem esik ki a fülemből, ellentétben a szokásos fülesekkel, és a hangja is nagyon jó!

Majdnem elfelejtettem, hogy a vezetéken lehet, hogy van egy csipesz, ez azt szolgálja, hogy a uhádra csiptesd, és ne a fülhallgatónak és a fülednek kelljen tartani az egész headset súlyát. Ritkábban de láttam már olyan headsetet, amin a mikrofon háza, és acsipes egybe volt építve.

2010. jan. 31. 09:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. Igazából a csatlakozó részen található hosszabb gombra gondoltam. Képen látszik, hogy van a Walkman logó, aztán egy kis "lyuk", a mikrofon és utána a gomb,. Na, arra a gombra gondoltam.

Köszi még egyszer is

2010. jan. 31. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!