Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem látja a telefonom...

Miért nem látja a telefonom az SD kártyát? (Sony xperia L)

Figyelt kérdés
A kérdés nem pontos,mert felismeri a telefon az Sd kártyát, de a 16 GB-ból csak 4 GB-ot mutat,és használ. Az astro file kezelő, és bármelyik diskusage féle app látja az sd kártyát és az üres helyet is. A kérdés hogy hogy tudnám ezt is használni? Újra particionaljam a kártyát,de mire? fat/fat 32/ext..?
2014. dec. 1. 08:41
 1/10 anonim válasza:
formazd ujra de huzd fel azt a partociot amit formazol mert csak akkor tudja a telefon felismerni! telefonnal formazd mert nekem is csak akkor vette be a tobbit!
2014. dec. 1. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha a sima formázás nem segít(ami előfordulhat), akkor ezt próbáld meg:

[link]

Nekem már sokszor segített.

2014. dec. 1. 10:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Amint haza érek biztonsagi mentés,és megpróbálom a formázást,hátha elég. Ha nem,akkor a másik módszer lesz :)
2014. dec. 1. 12:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem lett jó :/ Elsőnek telefonon formáztam az sd-t,nem történt semmi,elvileg törölte, de igy sem mutatta. Aztan lementettem mindent telefonról is,sd-t kivettem,és az az érdekes hogy app2sdben kiirta az sd-t,hogy 4 giga hely van rajta,a telefon belső memoriajaban pedig 2. Gyárira állítottam a telefont, letöröltem mindent,de igy is azt irta hogy sd kártya hely van 4 gb. Az sd kártyát gépen mini partition wizarddal particionaltam, fele-felere fat32 es ext2re,a telefonba beteve elsőnek azt irja ki h üres kártya, és h nem támogatott, majd felajanlja a formázást,amit nem tud elvegezni mert kiirja hogy sérült sd kártya. Ami nem igaz mert semmi baja. Valami ötlet? :)
2014. dec. 2. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Írtam hogy próbáld meg azzal amit linkeltem!

És ne fele-fele arányban hanem egészében formázd!!!

2014. dec. 2. 10:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy is próbáltam, de nem látja a telefont úgy sem :/
2014. dec. 2. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi nem látja a telefont? Most akkor a telefon is rossz? Amúgy más kártyát próbáltál a telefonban? Vagy a kártyát másik készülékben?
2014. dec. 2. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Annyit csinál amennyit írtam, sd kártya nélkül is kiírja az app2sd hogy sd kártya hely 4 giga, telefon belső memória 2 giga.ha belerakom az sd-t akárhogy partícionálva csak a fat32-t látja a fájlkezelő. Tehát látja a kártyát, csak éppen a telefonnak szánt helyet nem.
2014. dec. 2. 19:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a biztonság kedvéért letöröltem mindent a telefonról is, így "tiszta lappal" kellett volna hogy kezdjen. Most kerestem elő egy 8 gigás sd-t, megpróbálom azzal mit csinál.
2014. dec. 2. 19:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Most láttam meg hogy azt írtam nem látja a telefont, telefonra gondoltam rag nélkül,csak kijavította magának.
2014. dec. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!