Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri postázott telefont venni?

Megéri postázott telefont venni?

Figyelt kérdés
Nem akarok több órát utazni egy telefonért,de postázást se merem bevállalni. Valakinek tapasztalat? Aki esetleg már vett úgy telefont hogy postázták neki? Segítség!

2014. nov. 30. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 3-4 éve iPod Touch 4g-t vettem, ami 50ezer körül volt akkor még. Sima utánvétel volt, nagy nehezen mentem bele, de én sem akartam utazni. Minden megfelelő volt. Viszont ha azt akarod, hogy meg is érkezzen a telefon, akkor

1. jó eladótól kell venni(én mondjuk olx-ről nem vásárolnék, csak olyan helyről, ahol van eladási statisztika)

2. futárral szállíttatni

és kb ennyi.. :D

2014. nov. 30. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
semmiképp nem éri meg. a legtöbb ember ott b_ssza át a másikat ahol tudja. kivétel nélkül így van...nyilván van a full tökéletes telefon, de azt mért adná el bárki is...nyilvánvaló, hogy előfordulnak vele gondok, amit elfelejt megemlíteni...ez a legjobb eset, tehát tudod használni, csak mondjuk tegyük fel az akksi nem 100%-os...ilyen dolgokat még a legbecsületesebb ember is elhallgat. vagy mondjuk nem ugyanolyan, mint a képen. olx erre tökéletes példa, úgy letömöríti a feltöltött képeket, hogy akármennyire is le akarja az ember minden esztétikai hibát mutatni, nem megy...és persze akkor még nem említettük azokat, akik csak a pénzeddel lépnek le, vagy mondjuk iPhone esetén kapsz egy iCloud zárasat, amivel semmit nem fogsz tudni kezdeni...
2014. nov. 30. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

iPhone-t (a kulcsszavakból kiindulva arról lehet szó) tuti nem postáznék. Még ajánlva, regisztrált, interneten kód segítségével -méregdrágán, interneten nyomonkövethető technikai módszerrel- sem. Úgy borzasztó drága.

Mi van, ha a postán ellopják a telót? Ki felel érte? Kit vonsz felelősségre? Hogy deríted ki, ki volt a ludas? Á, ehhez képest- hacsak nem 1000-2000 km-ről, ahová már nem éri meg postázni- lótusz a benzinköltség, vagy a szívesség lekvittelése, ha megkérsz egy megbízható akár szabadnapos, vagy nyugdíjas ismerőst, hogy ugyan már ugorjon el érte...

2014. nov. 30. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen vásárolok internetről, és nagyon kényelmes, egyszerű és sok időt, pénzt megspórolhatsz ezzel, tehát nem kell félni tőle. Ezt leginkább a webáruházakra értem, magánszemély esetén nem árt az óvatosság.
2014. nov. 30. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:

A lényeget gondosan elhallgatod, hogy magánembertől, zug-gsmtől, komolyabb cégtől akarsz rendelni.

De ha nem akarsz vonatozni és a szállításban sem bízol, akkor nem lesz ájfónod. Nem is értem, mi a probléma.

2014. nov. 30. 22:44
 6/7 A kérdező kommentje:
hasznaltalma.hu-n nézetem ki többfajta i5s-t. az megbízható oldal?
2014. dec. 1. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan oldal, mint az OLX. Nem az oldal a megbízható, hanem az eladó, vagy nem.

Én onnét csak nagyon óvatosan rendelnék. Most így elsőre nem is tudom megmondani, hogy hogyan. Végig kéne gondolni, hogy mik a buktatói. Azon kívül, hogy kamut kapnék.

Azt hiszem leginkább sehogy sem rendelnék.

2014. dec. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!