Megéri postázott telefont venni?
Én 3-4 éve iPod Touch 4g-t vettem, ami 50ezer körül volt akkor még. Sima utánvétel volt, nagy nehezen mentem bele, de én sem akartam utazni. Minden megfelelő volt. Viszont ha azt akarod, hogy meg is érkezzen a telefon, akkor
1. jó eladótól kell venni(én mondjuk olx-ről nem vásárolnék, csak olyan helyről, ahol van eladási statisztika)
2. futárral szállíttatni
és kb ennyi.. :D
iPhone-t (a kulcsszavakból kiindulva arról lehet szó) tuti nem postáznék. Még ajánlva, regisztrált, interneten kód segítségével -méregdrágán, interneten nyomonkövethető technikai módszerrel- sem. Úgy borzasztó drága.
Mi van, ha a postán ellopják a telót? Ki felel érte? Kit vonsz felelősségre? Hogy deríted ki, ki volt a ludas? Á, ehhez képest- hacsak nem 1000-2000 km-ről, ahová már nem éri meg postázni- lótusz a benzinköltség, vagy a szívesség lekvittelése, ha megkérsz egy megbízható akár szabadnapos, vagy nyugdíjas ismerőst, hogy ugyan már ugorjon el érte...
A lényeget gondosan elhallgatod, hogy magánembertől, zug-gsmtől, komolyabb cégtől akarsz rendelni.
De ha nem akarsz vonatozni és a szállításban sem bízol, akkor nem lesz ájfónod. Nem is értem, mi a probléma.
Ez pont olyan oldal, mint az OLX. Nem az oldal a megbízható, hanem az eladó, vagy nem.
Én onnét csak nagyon óvatosan rendelnék. Most így elsőre nem is tudom megmondani, hogy hogyan. Végig kéne gondolni, hogy mik a buktatói. Azon kívül, hogy kamut kapnék.
Azt hiszem leginkább sehogy sem rendelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!