Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Moto G LTE vagy Moto G (2G)?

Moto G LTE vagy Moto G (2G)?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Eredetileg a 2014-es verzión gondolkodtam, de túl nagynak találom. Egyébként szerintem tökéletes lenne. Ezért megfordult a fejemben az előző moto g LTE kiadása is. Nagyon sok a különbség? Melyik éri meg jobban? Illetve magyar szoftver hiányában ezek a telefonok magyar alkalmazások futtatására sem képesek? Köszönöm előre is. :)

#mobil #mobiltelefon #telefon #Motorola Moto G #Moto G 2014 #Moto G LTE #Moto G new #Moto G (2G)
2014. nov. 30. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Különbség:

Moto G 4G előny:

- kisebb (ez valakinek előny, valakinek hátrány, neked úgy néz ki előny)

- van benne 4G

- kisebb kijelzőn ugyanakkora felbontás -> magasabb PPI (bár nem olyan hatalmas a különbség)

- kisebb kijelző mellett ugyanakkora az aksi -> jobb üzemidő

Moto G 4G hátrány:

- sokkal szarabb (szinte használhatatlan) kamera

- a 2014-es változat előlapi hangszórója sokkal jobb (már csak az elhelyezés miatt is)

Szóval ha nem fontos a kamera, akkor a 4G-s változat jobb, ha fontos.

2014. nov. 30. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja és természetesen minden alkalmazás megy rajta, lényegtelen, hogy magyar nyelvű, kínai, orosz vagy akármi más, csak maga az oprendszer nem magyar, de az nem jelent semmit.

Ha meg raksz fel egy custom ROM-ot, azokba még magyar nyelv is van (és ezen kívül sokszor jobb a teljesítményük, testreszabhatóbbak és többet tudnak).

2014. nov. 30. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A sima moto g sem 2g-s készülék, 3g-s.
2014. nov. 30. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Bocsánat, hogy félreérthetően fogalmaztam, úgy értettem, hogy a 2014-es, 2. generációs moto g, vagy a 2013-as moto G LTE.
2014. nov. 30. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Van magyar a moto g-n ha emag.hu n veszed
2014. dec. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!