Blackberry vagy Iphone?
Figyelt kérdés
Nem konkrét szériára vagyok kíváncsi, hanem úgy általánosságban, melyik márka a strapabíróbb, megbízhatóbb, népszerűbb, "menőbb"? Nyilván az Iphonosok az iphone-t fogják isteníteni, a Blackberrysek a blackberryt :) Szóval teljesen objektív, független véleményekre lennék kíváncsi!2014. nov. 30. 10:49
1/7 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: a Blackberry mennyire számít felsőkategóriás /csúcstelefonnak?
2014. nov. 30. 10:50
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyertelmu, hogy nepszerubb es "menobb" az iPhone. Strapabirosagban es megbizhatosagban nem hinnem, hogy nagy kulonbsegek lennenek a ket gyarto kozott. Nekem a BB modellek jobban tetszenek, de ez mar sajat velemeny.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is BB felé hajlok, főleg az érintős modelljei nagyon szépek, de ha belegondolsz, mikor még nem volt Iphone, akkor a BB-s telefonok számítottak a luxuskategóriának. Egyébként meg sztem még a legrégebbi BB-s modell még ma is megállná a helyét, mert külsőleg gagyinak nem néz ki :)
2014. nov. 30. 10:56
4/7 anonim válasza:
ez felhasználás kérdése. ha valakinek egy fizikai qwerty-s telefon kell, akkor persze megállják a helyüket a régiek is. én a mai napon veszek egy z10-et öcsémnek, én jelenleg iOS párti vagyok, de majd végigpróbálgatom, és később leírom, mi a véleményem róla.
5/7 A kérdező kommentje:
Én ma veszek egy Z3-at, úgyhogy így jó. :) tartok kicsit tőle, eddig egy Huawei Ascend P1 tulaja voltam, de régóta vágytam egy érintős Blackberryre. Igazából az android nekem nem vált be, de multimédia téren a P1 tökéletes volt, viszont ha telefonáltam sokszor nem hallották mit beszélek, meg tök süket volt a telefon. Szóval pont arra nem volt jó, amire eredetileg gyártották.
2014. nov. 30. 12:02
6/7 anonim válasza:
én is megvagyok a vásárlással, egészen meg vagyok a z10-zel elégedve, tök könnyen megszoktam, úgy hogy sosem használtam bb-t. így első benyomás alapján pont annyira szívesen használnám, mint iPhone-t :D
7/7 Smith2565325478 válasza:
Blackberry telefonok androiddal mostanában egyre népszerűbbek! Az Iphone csak Magyarországon menő! Amerikában néptelefon! Ott ha van Iphonod,kutyát se érdekel! Metrón mindenki azt nyomkodja meg Samsung Galaxyt! De nem is a kicsit! Csak Magyarországon hatalmas az ára! Kint fillérekért hisz fizetés is jobb! BlackBerry ott cseszte el,hogy az OS10 et nem fejlesztette! Meg anno saját rendszerét! Jó mindkettő márka csak nem mindegy miért veszed! Azt látom az Iphone nem jó irányba megy! Már nincs független Iphone! Rá kenyszerít hogy ott vedd meg ahol laksz! Meg csak Magyarországon drágább! Ezt is kihasználják! Még én is akartam venni 7s Iphone telefont! De amiket most csinálnak az undorító! Plussz amik miatt az X drága vagy a 8 as Iphone azt már előttük is megcsinálták! Persze a sok fanatikus menő gyereket lehet hűlyiteni hogy ez újdonság! De ami benne van az nem ér 200 ezret se! Volt olyan videó amibe elmondták milyen nagy lehúzás ez az egész de gyorsan tiltották! Mi lesz jövőre? Magyarországon 600 ezer lesz a telefon? Majd 1 millió? Hát 500 ezret egy kínai Iphone telefonért adni merő túlzás! Hisz ott gyártják! Csak keveset Texasba! De valaki kezébe fogott texas Iphonet? Ha jól olvastam ott is van valamilyen Iphone gyár! De lenne igaz hisz a kínai telefon ami androidos az ciki aki menőzik egy telefonnal! Ezért vesz Iphonet! De az is kínai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!