Mennyivel tud többet az iphone 6 mint az iphone 5s?
Azok azért olcsóbbak,mert Amerikából behozzák őket,nincs rá garancia,Amerikában tudod csak használni bizonyos funkcióit!Linkeljetek egy oldalt már légyszi,ahol 130.000körül van újonnan-ha már ennyire nagy egyesek szája.Kérdező!-te most akarsz iPhonet venni,vagy az a gyerek vagy,aki suliból trollkodik,menőzik a hülye kérdéseivel az osztálytársa előtt,hogy ő iPhonet fog venni,kőgazdag és nem tudja melyiket vegye?
Leírom még egyszer hogy nekem 5S van,nem cserélek 6-ra,majd csak 6S-re,ugyan ez az iPad Airemmel is-majd Air 3-ra cserélek.
Előző: Ezt a rengeteg bullshitet honnét szedted össze, hogy USA-ból hozták meg ilyen baromságokat? Ha sík vagy a kereskedelemhez, akkor inkább maradj csöndben.
Ha nem vagy képes felfogni, hogy ez egy egynapos akció volt, akkor inkább szintén maradj csöndben, mint hogy baromságokat írkálj le.
Ma már nem lehet kapni 110e-ért, de a T-nél sincs az 5C 60e-ért. A Black Fridaynek pont az a lényege, hogy csak egyetlen napig tart.
2014-12-23 18:19
Gondolkodj te. Én láttam a T-s akciót. 60e volt az 5C. De szerinted azért mert te egyedül nem láttad, akkor már nem is volt akció??
Ha ennyire hülye vagy azzal sajnos nem lehet mit kezdeni.
Tele voltak a fórumok, hogy a T-nél mennyire olcsó volt az iPhone. Meg biztos kamuból volt csak kirakva a honlapjukra is te szerencsétlen. Bizonyára külföldről behozott készülékeket árul a T-mob. Mondom, hogy csak simán hülye vagy a kereskedelemhez.
ma 17:00
Milyen előfizetéses árat te szerencsétlen? Ott vannak az árak, pl hogy az emag-on meg az MM-nél mennyi volt. A T-mobnál dominóban volt 60e.
Biztos azért írták annyian, mert csak kamu. Ha ilyen hülye vagy, akkor csak sajnálni tudlak.
Tessék ők is biztosan kamuztak ugye??? Szánalmasan hülye vagy.
Azért egy kis magyarázat. A legkisebb előfizuval a készülékek ára annyi, mint az apple lista ára -10e Ft.
Annyi eszed persze nincs, hogy megkérdezd mondjuk a T-mobile-t, hogy mennyi volt a BF-en az i5C. Nem, ahhoz túl hülye vagy.
Rákérdeztem.
Többen is megerősítik. Függetlenül egymástól. Én is láttam, és vettem is volna, de már elfogyott.
60%-os ne foglalkozz az ilyenekkel. Szerencsétlennek nem áll össze a kép, hogy valamit elszalasztott és most rinyál, hogy biztosan nem lehetett annyiért meg venni.
Végülis mindenki hülye csak ő a helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!