Miért éri meg a pl. a telen0rnak h0gy ingyen vásár0lhat0d meg előfizetőjükként egy m0biltelef0njukat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel 1 éve telenoros vagyok és veszek egy
új készüléket teljesen ingyen mert csak az előfizetésemet kell továbbra is fizetnem minden plusz költség nélkül. Hol éri ez meg nekik mi a buktatója az egésznek??
2014. nov. 29. 11:33
1/9 anonim válasza:
Olyan előfizetést kell kötnöd ami nem is kellene valójában. Kifizeted te azt ne aggódj az előfizetésben,ha olyan telefonod van amit ingyen megkapsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Félreértesz nekem már alapból meg van az előfizetésem amit ugyanúgy fizetek t0vább csak h0gy még lesz egy új telef0n0m gyak0rlatilag ingyen. nem értem h0l éri ez meg nekik.
2014. nov. 29. 11:50
4/9 anonim válasza:
2 év után újra lekötöd magad. Meg éri nekik. Nagy értékű mobilt nem kapsz,viszont gondolom fizetsz eleget havonta.
5/9 anonim válasza:
A 0 forintos mellé ajánlott előfizetés mindig, minden hónapban bemegy a számlára. Biztos bevétel, szolgáltató használat.
6/9 A kérdező kommentje:
Hav0nta 5000 ft az előfizetés amit amúgy is fizetnék t0vább és még ráadásul megkap0k egy 50.000 ft-0s telót teljesen ingyen, érdekes kösz a válasz0kat!
2014. nov. 29. 12:47
7/9 anonim válasza:
Ami lehet függetlenül 25 ezer...
8/9 anonim válasza:
de nem fogsz kapni...nyilván úgy tényleg nem érné meg neki, ha valakinek van egy előfizetése, és arra ki tudna hozni ingyen akár 5 telefont is...természetesen csak akkor él a dolog, ha új előfizetést kötsz mellé...
9/9 anonim válasza:
Nekik az 5 ezres havi bevétel is bejövő. Persze, emellé az előfizetés mellé nem kapsz 0 forintért 100 ezres telefont.
Az 50 ezres telefon pedig a Telenornak gondolhatod, hogy nem annyiért jön be a gyártótól.És újra aláírt 2 évet, hogy ha esik, ha fúj, a havi 5 ezred bemegy hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!