Üdv. Szeretnék venni egy galaxy S4 et, csak most lemaradtam a black friday-ról, következő akvió mikor várható? és kb mennyiért vehetem meg?
Szerintem várj karácsony utánig, ha nem sürgős. Ilyenkor lesznek még nagy akciók, meg ugye mindig jönnek újabb modellek, de szerintem januárban, ha minden jól megy akkor már 100 körül/alatt lesz már függetlenül.
Amúgy én az eMAG-os akciót néztem ma, de a rendes S4-et nem akciózta le csak a butított Value verziót.
hétfőn lesz a cyber monday
akkor lesznek még nagyobb akciók
az első válaszolónak: én is néztem az 89 ezer volt,az már jó ár nem?
második válaszolónak: pontosan mi ez a cyber monday? most hallom elsőnek
Neked kell eldöntened, hogy melyiket szeretnéd, mert S4-ből is már van több fajta és érdemes összenézni, hogy melyik mit tud, mert az S3-nál is csináltak ilyen "ráncfelvarrott" újabb kiadásokat, amik olcsóbbak, mint az eredeti modell.
Össze kell hasonlítani őket, mert van amiben az eredeti S4 jó, de van amiben a Value meg ki tudja milyen verzió a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!