Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki lehet menteni valahogy a...

Ki lehet menteni valahogy a telefonból az sms-eket?

Figyelt kérdés

Egy csomó sms van amit nem szeretnék törölni,de sajna muszáj lesz ha betelik =S Szóval a kérdésem az lenne hogy:

Van valamilyen progi, amivel ki lehet menteni az sms-eket a telefonról?

Ha van akkor mi a neve és honnan lehet letölteni?

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. jan. 30. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha Sony Ericsson akkor My Phone Expoler. Ha nem akkor keresgélj a gyártó weboldalán a letöltéseknél.
2010. jan. 30. 17:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Nokiára ott van az Ovi vagy a PC Suite.
2010. jan. 30. 18:04
 3/13 A kérdező kommentje:

bocsesz, elfelejtettem oda írni h. Sony Ericcson... =S

köszi a segítséget....

1.-nek: azt megtalálom vhol a SE honlapján kívül?

2010. jan. 30. 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen. A SE honlapján nincs is fenn mivel nem ők fejlesztik: [link]

2010. jan. 30. 18:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Kössz, már megtaláltam.. telepítettem meg minden...

De ezt írja ki:

• Vegye ki az akkumulátort a telefonból pár percre

• Indítsa újra a számítógépét

• Ha Bluetooth-t használ: Ellenőrizze, hogy a telefonján be van-e kapcsolva, valamint a számítógép Bluetooth-eszköze soros porton keresztüli kommunikációra van-e állítva!

• Ha USB kábelt használ: A telefon csatlakoztatásakor megjelenő menüben válassza a "Telefon mód" opciót!

• Ha USB kábelt használ: Ellenőrizze, hogy a szükséges meghajtóprogramokat telepítette-e!

(nem bluetooth-on akarom..)

eleve rányomtam a telefon módra, amit kaptam hozzá telepítő cd-t azon nem talál olyat ami kellene...-.-"

2010. jan. 30. 18:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Rádugud a telefont, a Windows felajánlja az új hardver telepítését, itt azt válaszd ki hogy saját magad telepíted, annál hogy milyen helyen keressen tallózd be a CD-n ezt a mappát: Drivers\USB Cable mappába, és telepítés. Azzal ne foglalkozz ha nincs aláírva az illesztőprogram, attól még tökéletesen működik.
2010. jan. 30. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem ajánlaná fel az eszközkezelőben it tudod telepíteni. Ha nem megy, írj.
2010. jan. 30. 19:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Már megvan, de azért kössz!

Egy másik problémám lenne, hova a francba menti az üzeneteket?

2010. jan. 30. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Jobb gombbal ha rákattintasz az sms-re, és azt választod, hogy Másolás az archívumba, átmásolja a gépre, és az "Archívum (számítogépen)" menü alatt találod. Hogy melyik mappába teszi, mindjárt megkeresem.
2010. jan. 30. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Az üzeneteket a Documents and Settings/felhasználónév/Application Data/My Phone expoler/telefon {hosszú szám} mappában találod, de nem emészthető formában. (SMS Archive.dat) A programból ki is tudod nyomtatni ha kell.
2010. jan. 30. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!